Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Casio CDP-S110 el-klaver

  • Kompakt elklaver
  • 88 hammer vægtede tangenter
  • Flotte og naturtro lyde fra Casio AiR
Læs hele beskrivelsen
Tilkøb til dette produkt
2,899.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:CA-CDPS110

Beskrivelse

  • Kompakt elklaver
  • 88 hammer vægtede tangenter
  • Flotte og naturtro lyde fra Casio AiR
  • Indbyggede højttalere
  • Mulighed for batteridrift

Casio CDP-S110 er et yderst kompakt elklaver med 88 vægtede tangenter og 10 forskellige og meget naturtro lyde. Til trods for den kompakte størrelse og lave vægt, har CDP-S110 et hammer vægtet klaviatur, som på akustiske flygler, indbyggede højttalere og mulighed for batteridrift. Da det samtidigt har mange tilslutningsmuligheder, er CDP-S110 utrolig alsidigt og henvender sig derfor til alle, lige fra begynderen og til den erfarne musiker.

På trods af en dybde på kun godt 23 centimeter, er Casio CDP-S110 udstyret med et ægte hammer-action klaviatur, hvilket betyder, at det giver dig en meget naturtro og autentisk oplevelse som du kender fra et gammeldags akustisk flygel. Selve tangenterne er lavet af et plastikmateriale, som har samme overfladestruktur som tangenterne på et gammeldags klaver, og i kombination med de vægtede tangenter, vil du ikke mærke forskellen.
CDP-S110 er bygget op omkring Casios AiR lydkilde, som i det her tilfælde leverer 10 virkelig realistiske lyde – såsom 3 forskellige flygellyde, 3 forskellige elpianolyde, cembalo, strygere, kirkeorgel og jazzorgel – og du kan dele klaviaturet op, så du har én lyd i basregisteret og en anden lyd i diskantregisteret. Desuden kan du lægge 2 forskellige lyde i lag, så du f.eks. kan have strygere på samme tid som klaver, hvilket kan være meget effektfuldt.
Casio CDP-S110 bliver leveret inklusiv en dæmper pedal, som er endnu en feature, der giver fornemmelse af at spille på et gammeldags klaver.

Med sin ultrakompakte størrelse, en meget lav vægt på kun 10,5 kg, mulighed for batteridrift og flere nyttige indbyggede funktioner er CDP-S110 lige så velegnet til livet på landevejen og i øvelokalet, som det er til hjemme i stuen eller på kollegieværelset. Og med sine realistiske, flotte lyde, det vægtede klaviatur og en ret fornuftig pris, henvender Casio CDP-S110 både til dig, der skal starte med at spille klaver, og dig der har spillet i mange år.
Casio CDP-S110 kan bruges til mange forskellige musikalske formål. Det er velegnet til at øve sig på, det er velegnet til undervisningsbrug, og det er velegnet til at optræde med. I disse tider med mange timer foran en skærm, er et musikinstrument også en fantastisk mulighed for at give både krop og sind mulighed for fordybelse, ro og glæde.
Begyndere kan drage fordel af indbyggede funktioner som lektioner, metronom og optager, og for erfarne musikere er CDP-S110 et kompakt og bærbart instrument til live-optrædener og koncerter. Den har også USB indgang, så du kan tilslutte den til din computer og bruge det til musikproduktion og indspilning sammen med forskelligt musiksoftware.
Uanset, hvad du skal bruge det til, så vil du opleve en alsidighed, en autentisk klaverfølelse og nogle særdeles flotte lyde.

Youtube thumbnail
Afspil

Highlights om dette produkt

iOS & Android

iOS & Android

Kompatibel med Casio Music Space app

Transportabelt

Transportabelt

Mulighed for batteridrift

Fuldt klaviatur

Fuldt klaviatur

Hammer vægtede tangenter

Kompakt og elegant design

Kompakt og elegant design

Kun 23,2 cm dybt

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)