Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Casio

Casio kan lave el-klaverer og keyboards til den nystartede og nysgerrige musiker. Casio’s store udvalg af tangentinstrumenter henvender sig til den prisbeviste begynder, som ønsker sig et kvalitetsinstrument, men som stadig er usikker på om interessen holder ved. Fra deres hovedsæde i Japan udvikler, og fremstiller Casio velspillende og prisbillige el-klaverer og keyboards, som bliver solgt i hele verden. Bl.a. til DanGuitar.

17 vare(r)

Casio blev grundlagt i 1946 i Japan og beskæftigede sig frem til 1980 med fremstilling af lommeregnere og ure. I 1980 lancerer Casio deres første keyboard under navnet Casiotone 201. Casiotone 201 var et 49 tangenters keyboard som Casio havde designet specifikt med henblik på at gøre det sjovt og nemt at spille musik. I stedet for at udruste Casiotone 201 med de sædvanlige elektroniske lyde udrustede Casio keyboardet med lyde som brugerne kendte i forvejen herunder piano, orgel og guitar lyde.

Casiotone 201 bliver en storsælger i Japan og op igennem 80’er forbedrer og udvider Casio kontinuerligt deres udvalg af musikinstrumenter herunder en Casiotone 202 og Casiotone 401, som er Casios første keyboard med indbygget akkompagnement. I 1984 lanceres en synthesizer og den får i 87/88 følgeskab af elektroniske blæseinstrumenter og guitarer. Casios store succes inden for keyboards, kun overgået af Yamaha, fører til at Casio i 1991 præsenterer os for deres første el klaver. Klaveret får samme positive modtagelse som Casios keyboards og Casio bliver op igennem 90erne kendt for at lave gode prisbillige musikinstrumenter som er sjove at spille på.

Casio er i dag ligeså kendt for deres el-klaverer og keyboards som for deres lommeregnere og ure. Grundtanken om at Casios instrumenter skal være sjove og lettilgængelige har gjort Casios el klaverer og keyboards til nogle af de mest anvendte tangentinstrumenter verden over.