Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Audio-Technica

Audio-Technica er nok den eneste virksomhed i musikbranchen, der er grundlagt af en kustode. Hideo Matsushita arbejdede i starten af 1960’erne som kustode på et kunstmuseum i Tokyo. Her arrangerede han lytte sessioner, hvor han spillede vinyl LP’er på et topkvalitets HIFI anlæg for et større publikum. Matsushita blev rørt over, hvor positivt publikum reagerede på musikken, men blev samtidigt frustreret over at prisen på Hifi udstyr forhindrede mange mennesker i at få den samme oplevelse derhjemme.

0 vare(r)

I 1962 grundlægger Matsushita Audio-Technica med en vision om at gøre kvalitetslyd tilgængeligt for alle. I sin lille lejlighed i Shinjuku, Tokyo opfinder han den første overkommelige pladespiller pickup, AT-1, og skaber dermed grundlaget for en af musikbranchens mest velrenommerede producenter.

I 1974 lancerer Audio-Technica deres første hovedtelefoner, og i 1979 begynder Audio-Technica at fremstille mikrofoner. De første professionelle mikrofoner fra Audio-Technica, var 800-serien, der siden hen har udviklet sig til de meget populære og overkommelige Artist mikrofoner, som man i dag kan findes overalt.

Audio-Technica mikrofoner er i dag fast inventar i professionelle studier, på filmsæt samt på scener. 40-serien har siden 90’erne været en af de foretrukne mikrofoner, mens Audio-Technica’s AT2020 er blevet et populært valg af mikrofon til projekter studie. Samtidigt har Audio-Technicas gennembrud indenfor elektrerede miniature mikrofoner sikret dem en plads indenfor foredrag, broadcast og teater.

DanGuitar er meget stolte over at kunne tilbyde Audio-Technica. Audio-Technica er kendt for deres høje kvalitet og store pålidelighed, hvilket er afgørende for producere, musikere og indholdsskabere. Hos DanGuitar bestræber vi os på at føre det bedste udstyr til de bedste priser, og Audio-Technica produkter er et godt eksempel på dette.