Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

HiEnd

Hvis du mangler et kabel til din elguitar, elbas eller mikrofon - eller hvis du skal have forbundet din højttaler eller sat dit DJ udstyr op - så har HiEnd et stort udvalg af kvalitetskabler, som du trygt kan bruge i din opsætning. HiEnd laver kabler til alle behov, herunder højkvalitets instrument og mikrofon kabler med Neutrik stik.

87 vare(r)

Med HiEnd kan vi tilbyde gode og prisbillige kabler og stik til alle formål. HiEnd’s sortiment består af gode og holdbare mikrofon- og instrument kabler i forskellige kvaliteter og længder, som alle har det tilfældes, at de er udført i høj kvalitet med professionelle stik og støjsvage kabler med solide aflastninger. Hvis du mangler et sæt højttalerkabler, så laver HiEnd kraftige højttalerkabler med speakon og jack stik, og hvis du skal have tilsluttet en smartphone eller forbinde en DJ pult eller andet elektronisk udstyr, så laver HiEnd de signal kabler, som du skal bruge. HiEnd laver endda stik, så du selv kan lave dine kabler.

DanGuitar fremstiller selv alle HiEnd produkter, uden at benytte os af mellemhandlere, hvilket gør det muligt at tilbyde alskens kabler til særdeles favorable priser.