Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Ultrasone

Ultrasone er en tysk virksomhed som har specialiseret sig i højkvalitets hovedtelefoner til den professionelle lydsektor.

Ultrasone AG blev grundlagt i 1990 af Florian M. König med det erklærede mål at fremstille avancerede hovedtelefoner beregnet til musik produktion og kritisk lytning. Med baggrund i sit studium i telekommunikation og en afhandling i hovedtelefon teknik, Udviklede Florian den surround-sound simulacrum teknologi (S-Logic), som danner grundlag for Ultrasone’s hovedtelefoner. Teknologien benytter sig af en decentral højttaler positionering til at sprede lyden over det ydre øre, i modsætning til traditionelle hovedtelefoner som skyder lyden direkte ind i øret.

0 vare(r)

Ultrasone hovedtelefoner beskytter din hørelse

Siden 1999 har Ultrasone produceret hovedtelefoner, som reducere risikoen for høreskader ved hjælp af mere effektive højttalere samt ørekopper, der er afskærmet for at reducere elektromagnetisk stråling. Magnetfelter tæt på hovedet kan bidrage til ""lytte træthed"" og kan udgøre en potentiel høreskader. Ultrasone hovedtelefoner reducerer magnetiske emissioner med op til 98 procent sammenlignet med andre hovedtelefoner.

Ultrasone hos DanGuitar

Ultrasone hovedtelefoner kan du købe hos DanGuitar til konkurrence dygtige priser og med DanGuitar tilfredshedsgaranti, som giver dig 30 dage Money back hvis du ikke er tilfreds med dine hovedtelefoner. Derudover kan du benytte dig af vores ekspertise og produktkendskab samt vores omfattende supportservice på alle Ultrasone’s hovedtelefoner.