Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Stoy

STOY er én af den slags virksomheder, der opstår, når man, ved et tilfælde, sætter en håndfuld entusiastiske, danske pedal-nørder i det samme kontor. Snakken går, idéer opstår, muligheder testes, gamle pedaler skilles ad og samles igen, og inden man ser sig om, så er der én, der kigger op fra loddekolben og siger – ”hey gutter, skal vi egentlig ikke producere vores egne pedaler??”
Nogen må have svaret med et ”jo!”, for virksomheden STOY er en realitet, og har allerede en lang række pedaler på deres samvittighed.

Folkene bag STOY er ikke den slags, der går flest af på dusinet. De er kreative og fulde af idéer, og deres pedaler er typisk ikke helt almindelige. Som udgangspunkt opfører STOY pedalerne sig dog ligesom så mange andre pedaler, men de har alle en eller anden feature, som gør, at pedalen skiller sig ud fra mængden af pedal-brands. På nogle af pedalerne er det tydeligt at spotte disse features, mens det på andre af pedalerne kræver, at du åbner dem op for, eksempelvis, at finde en intern regulator, der kan skrue pedalens primære effekt op fra ”vild” til ”fuldstændig vanvittig”.

Fælles for alle pedalerne er dog, at de kan bruges som helt almindelige effektpedaler, og du skal derfor ikke nødvendigvis være eksperimenterende avantgarde-musiker for at få glæde af STOY-pedalerne. Men, det er absolut også en mulighed.

Et andet fælles træk ved STOY-pedalerne er deres format og udseende. De er ikke ligefrem små, men de er til gengæld meget lette at placere på et pedalboard, fordi de kan stå helt tæt sammen, da der ikke er tilslutninger på siderne af dem. Alle kabler tilsluttes på ”toppen” af pedalerne.

Desuden har de et ensartet og råt design, så de ser godt ud på et pedalboard - både enkeltvis og i flok.

9 vare(r)