Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Novation

Novation er utroligt god til at finde nye muligheder og kreative løsninger til den moderne musiker og producer. De startede i England i 1992 med en transportabel batteridrevet kontroller til Yamaha QY10, som følges op af en bas synthesizer og en rytmeboks.
Novation opfinder i 2009 den tangentløse MIDI-controller, Novation Launchpad, som via en 8 x 8 matrix med 64 store oplyste pads, kunne bruges til at udløse lyde, effekter, spor og andre parametre, først og fremmest i forbindelse med Ableton Live softwaren. Launchpad var en af de første netbaserede kontrollere, som efterhånden er gået hen og blevet en uundværlig del af den elektroniske musikproduktion. Der er i øjeblikket 3 varianter af launchpad’en: Launchpad, Launchpad Pro og Launchpad Mini.

0 vare(r)

Novation laver en komplet serie

Launchpaden efterfølges af Launchkey, som er en serie af 25, 49 og 61 tangenters MIDI-keyboards med op til 50 kontrolfunktioner og 16 anslagsfølsomme pads, som kan udløse lyde, klips og scener i Ableton Live, såvel som at de kan styre diverse funktioner i musikproduktions software. Launchkey er et integreret software/hardware instrument med 2 apps til ipad samt V-Station & Bass Station synth plug-ins til Mac og Windows.
Det er svært at gætte på, hvad Novation finder på næste gang, de præsenterer os for noget nyt, men vi kan være rimeligt sikre på, at uanset, hvad det bliver, så vil det gøre det nemmere for os at nå fra ide til resultat, og det vil give os nye muligheder for at udfolde os kreativt.