Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Native Instruments

Native Instruments begyndte at skubbe grænserne for moderne musikproduktion i midten af 90’erne, hvor de kastede en lang række nye og innovative software instrumenter ud på markedet. Teknologien som Native Instruments anvendte var revolutionerende og inspirerede både musikere - og andre virksomheder – til at udforske nye veje. Med en stor stabel af produkter, der lyder godt, er nemme at bruge, og som faciliterer kreativitet, er det ikke svært at se, hvorfor Native Instruments fortsætter med at påvirke os som musikere og producere.

Native Instruments økosystem integrerer godt med trejdeparter

Native Instruments succes er bygget på deres store villighed til at samarbejde med tredjeparter for dermed at skabe et økosystem, der er integreret på tværs af produkter og platforme. Dette gør det nemt for musikproducenter at få mest muligt ud af Native Instruments produkter.

Komplete byder f.eks på et imponerende udvalg af instrumenter, effekter, plug-ins og hardware, som man kan bruge til at udføre stort set enhver musikalsk vision. På softwaresiden leverer Komplete snesevis af individuelle produkter og kreative værktøjer, herunder Reaktor, Kontakt, Massive og Guitar Rig. På hardwaresiden er der Komplete Kontrol S MIDI-keyboard, som giver dig en fuldt integreret løsning til styring af det enorme antal virtuelle instrumenter, der er inkluderet i Komplete.

Det samme ser vi med Maschine, hvor hardware og software indgår i et entydigt integreret workflow, der fungerer i realtid således, at musikere og producenter får en mere spontan måde, hvorpå de kan skabe og optræde med beat- og groove-orienteret musik.