Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Musedo

"Musedo er et velkendt mærke, som tilbyder sine kunder det bedste tilbehør til musikinstrumenter. Mærket blev startet i 1998 af to ingeniører, som oprindeligt udviklede en enkelt digital tuner. I dag er Musedo vokset til at være en førende designer og producent af tilbehør til musikinstrumenter. Musedo har forpligtet sig til at imødekomme sine kunders musikalske behov, og tilbyde de bedste produkter til de bedste priser.

10 vare(r)

Musedo guitar tunere er populære og efterspurgte. Guitarstemmerne bruges til at stemme guitarerne, så disse kan give den største glæde ved instrumentet. Musedo tunerne er yderst pålidelige, og nemme at bruge. De fleste er designede som klemmetunere, som er roterbare, og derfor giver et klart udsyn til instrumentet, når det bliver stemt. Tunerne er også forsynet med tydelige LED-displays, der giver en præcis aflæsning, og derfor sikrer en detaljeret og præcis stemning af dit instrument. Tunerne er små i størrelse og bærbare, og kan derfor medbringes overalt.

Musedo guitar capoer er meget holdbare kvalitetsprodukter. De spændes fast på halsen på en guitar, så tonehøjden på guitaren ændres. Guitar capoerne har normalt en gummibeklædt stang, der holder strengene nede med en klemme, som holder capo’en fast på guitarens hals. Capoerne fra Musedo er nemme at justeres, og kan oftest monteres med en hånd.