Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Markbass

Markbass er primært kendt for deres letvægts basforstærkere og højttalerkabinetter. Markbass’s grundlægger, Marco De Virgiliis har sjovt nok saxofon som sit hovedinstrument, men fusker også lidt med at spille elbas. Marco har en baggrund indenfor elektronikteknik og arbejdede inden for telekommunikation samtidigt med, at han udviklede sine basforstærkere. En af Marco’s bekendte blev imponeret over lyden i Marco’s basforstærker og spurgte, om han kunne købe den. Dét blev starten på Markbass.

0 vare(r)

Markbass historien

Efter i flere år at have arbejdet med at raffinere og forbedre sine basforstærkere indgik Marco i 1990’erne i et partnerskab med Ernie Ball, og de skabte i fællesskab en 500 watt basforstærkertop med 2 X 10” og 2 X 12” kabinetter, som blev solgt under navnet Audiophile. Forstærkeren blev vel modtaget, men samarbejdet sluttede hurtigt, og Ernie Ball solgte de resterende forstærkere til spotpriser. Det var i denne periode, at De Virgiliis pionerede brugen af neodymium højttalere til bas kabinetter. Efter endnu et par år med udvikling og forbedring besluttede De Virgiliis i 2001, at det nu var tid til at lancere Markbass. I løbet af de første 10 år bliver Markbass en stor succes og modtager en lang række af udmærkelser fra f.eks Guitar and Bass: Best bass amp of 2005, Bass Player magazine i 2008 og 2009: Editor‘s Award og Reader's Choice Award.

Markbass - elegant baslyd fra Italien

Markbass’s basforstærkere og baskabinetter hører i dag til en lille eksklusiv gruppe, som laver basforstærkere og kabinetter i topkvalitet. Med hovedsæde i Pescara, italien, arbejder Marco og hans kollegaer med at udvikle og bygge basforstærkere, der tiltaler bassister på alle niveauer. Uanset om det er til store stadion scener, til øvelokalet eller til musikværelset i folkeskolen – så har Markbass en basforstærker, der passer.