Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

M-Live

M-Live er et firma, som har specialiseret sig i MIDI- og MP3-løsninger og backing-tracks til den udøvende musiker og andre dele af underholdningsindustrien. Mærket M-Live er synonymt med ekspertise og branchekendskab, så med M-Live kan du regne med, at firmaets løsninger er udviklede og skræddersyede til brug i det virkelige liv.

0 vare(r)

M-Live blev grundlagt i den italienske by Rimini helt tilbage i 1987, hvilket jo er en evighed indenfor digital produktudvikling. M-Live startede med at udvikle digitale backing-tracks via MIDI, men i 1997 udgav M-Live sin første deciderede afspiller til brug indenfor underholdnings- og musikbranchen, og så kørte toget ellers bare derudaf for M-Live.

Blandt M-Lives mest brugte afspillere og mixerpulte til digital afspilning af backing tracks finder vi linierne Merish og softwaren Xynthia. I dag er M-Live stadig førende, og firmaet lægger vægt på, at produkterne skal kunne bruges på scenerne og forlystelserne derude, hvor folk kommer, når de har fri. M-Live ved godt, at når man laver apparater til underholdning, skal de først og fremmest være lette at bruge, men de skal også kunne opfylde behovet og samtidig være enormt hårdføre og lette at transportere og opstille.

Hos M-Live lægger man vægt på at fjerne enhver forhindring mellem publikum og den musikalske oplevelse, sådan at alle har muligheden for at opleve eller ligefrem skabe en musikalsk oplevelse for deres publikum. Musik og lyde i et det hele taget er et sprog, og hos M-Live vil man gøre dét sprog og dén oplevelse tilgængelige for så mange som muligt. For at gøre det så enkelt og effektivt som muligt har man hos M-Live selv udviklet en software og brugergrænseflade kaldet Xynthia.

M-Live lever op til alle de meget forskelligartede krav, som den moderne entertainer har brug for i sit daglige virke på scenerne, gaderne og forlystelses-etablissementerne!