Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Beckett

Beckett kan noget som der ikke er mange i musikinstrumentbranchen der kan. De kan lave gode og prisbillige piano- og knap-harmonikaer, som alle har råd til! Becket laver både harmonikaer til voksne og børn, og du kan få harmonikaer i forskellige kvaliteter, til forskellige priser – helt ned til under tusinde kroner.

Nedenfor kan du se vores udvalg af knap- og piano-harmonikaer. Vi har altid mere end 10 forskellige modeller på lager og vi leverer alle vores harmonikaer med DanGuitars tilfredshedsgaranti på 30 dages fuld returret for alle harmonikaer.

19 vare(r)

DanGuitar er meget stolte over at kunne tilbyde harmonikaer fra Beckett. Beckett harmonikaer er kendt for deres høje kvalitet og store pålidelighed, hvilket er afgørende for den nystartede harmonikaspiller. Hos DanGuitar bestræber vi os på at føre det bedste udstyr til de bedste priser, og Beckett harmonikaer er et godt eksempel på dette. Du behøver ikke søge andre steder hen, når du skal bruge en harmonika fra Beckett. Vi har det hele, og det er altid til en fantastisk pris!