Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Arturia

Arturia blev grundlagt i 1999 i Grenoble af to ingeniører fra Grenobles tekniske universitet. Målet var at skabe og sælge overkommelige software synthesizere hvor det første produkt, de udviklede, var Storm. Storm’s præcise emulering af klassiske analoge synthesizere hjalp Arturia til at vinde stor popularitet blandt musikere på sit marked. Arturia forsætter arbejdet med at udvikle nye softwarealgoritmer og i 2003 indgår Arturia et samarbejde med Robert Moog for at skabe deres Modular V softsynth. Modular V bruger Arturia's True Analog Emulation (TAE) til at kunne gengive oscillatorerne, filtre og andre moduler i Moog 3C og Moog 55 synthesizerne. Efter Modular V fortsætter Arturia med at udvikle softwareemuleringer af kendte synthesizers, herunder ARP 2600, Roland Jupiter-8, Minimoog og Sequential Circuits Prophet-5.

0 vare(r)

Tilbage til hardware

I 2012 træder Arturia ind på hardware synthesizer markedet. Først med MiniBrute, en vintage 25-tangenters monofonisk analog synthesizer med en spændingsstyret oscillator, to lavfrekvente oscillatorer og et Steiner-Parker filter. I 2013 lanceres den næste hardware synthesizer, MicroBrute, en mindre og billigere version af MiniBrute. Begge Synthesizere modtager stor anerkendelse.

Trommemaskiner

2016 var året hvor Arturia føjede en trommemaskine til Arturia’s sortiment. DrumBrute bød på 17 analoge tromme. Ligesom på Brute synthesizerne var Drumbrute helt fri for menuer, alt på DrumBrute er direkte tilgængeligt på DrumBrutes brugerflade. Drumbrute suppleres af DrumBrute Impact som er en mere prisbillig udgave af DrumBrute med 10 analoge lyde og færre udgange.

Modularitet

I januar 2018 introducerer Arturia MiniBrute 2. En semimodulær analog synth med egen patchbåd. De introducerer også MiniBrute 2S, som bytter et traditionelle klaviatur ud med pads og som indeholder en sequencer, der er mere kraftfuld end i MiniBrute 2.