Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Ampeg

Det er ganske få mærker der har så betydeligt et omdømme blandt professionelle bassister som Ampeg. Ampeg har siden 1946 leveret innovative løsninger til bassister over hele verden – og i dag byder Ampeg på tone, ydelse og fleksibilitet på alle niveauer, og til enhver type optræden. Uanset om du har brug for en alsidig combo basforstærker til øvning og band, en stack til store spillesteder eller en DI-løsning i verdensklasse til studiearbejde, så kan Ampeg levere.

Ampeg blev grundlagt i 1946 af Stanley Michael og Everett Hull. Stanley Michael havde udviklet sin egen basforstærker mens Everett Hull beskæftigede sig med at udvikle mikrofoner til kontrabasser. Sammen gundlagde de Michaels-Hull Electronic Labs hvilket i 1948 blev til Ampeg.

I 1960 udvikler Ampeg en bascombo med en ”omvendt” chassis, så man kunne placere forstærkeren inde i højttalerkabinettet. Dette beskytter forstærkerens rør og kredsløb under transport, og gjorde basforstærkeren væsentlig mere transportvenlig. Ampeg døbte forstærkeren Portaflex, og den blev vældigt populær blandt udøvede bassister.

5 vare(r)