Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Kontakt vores værksted

Kontakt vores værksted for prisforespørgsler eller med spørgsmål om reparation af musikinstrumenter eller elektronik.

Telefon:
86 32 32 86

Rengøring og polering af guitar

Hvem kan rengøre og polere min guitar?

Her hos DanGuitar har vi nogle erfarne og dygtige teknikere, som kan klare langt de fleste opgaver, når det kommer til musikinstrumenter. Så en rengøring og polering af en guitar klarer vi selvfølgelig også.

For det første kan det være dyrt og besværligt for den almindelige guitarist, da en ordentlig rengøring og polering kan kræve både specialværktøj samt de helt rigtige plejeprodukter - derfor kan det ofte svare sig at ty til professionelle, i stedet for selv at gøre det. For det andet, så er det ikke alle der har mulighed for, eller lyst til, at afsætte den tid det tager, hvis man ikke er i besiddelse af de rigtige hjælpemidler.

Hvordan polerer jeg min guitar?

Specielt de rigtige plejeprodukter kan være en kritisk del i forhold til vedligehold af musikinstrumenter, og særligt hvad man bruger til at polere sin guitar med, da guitarer kan være lakeret med meget forskellige typer af lak. 

Der er også mange guitarer, der har ulakeret træ som det grundlæggende materiale, og de har også brug for at blive poleret eller frisket op med de rigtige olier. Hvis man er så uheldig at komme til at bruge de forkerte produkter, kan det i værste fald ødelægge guitaren i en høj grad.

Ring, skriv eller besøg os i vores butik, så vi kan tage en snak om, hvad netop din guitar har brug for. På den måde er du sikker på, at din yndlingsguitar får den bedst mulige behandling!