Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Zoom

Når det drejer sig om feltoptagelse og elektronisk udstyr til musikere så er Zoom’s produkter universelt anerkendte for at være noget af det bedste du kan købe. Hos DanGuitar finder du alle de bedste Zoom produkter, lige fra deres Handy Recorder-serie til deres guitar multi-effekte pedaler og Zoom’s LiveTrak harddisk-recordere. Uanset hvad du vælger, så er der store chancer, for at du får et produkt, der gør dit liv lettere, og vi er glade hvis vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige Zoom produkt til dine behov.

4 vare(r)

Zoom gør teknologien lettere tilgængeligt

Zoom har mere end 35 års erfaring indenfor udviklingen og fremstillingen af elektronisk lydudstyr, og har igennem årene udvidet deres aktiviteter indenfor mange områder. Zoom har skabt overkommelige guitar- og baseffektpedaler, udviklet overkommeligt optagelsesudstyr og revolutioneret verdenen inden for mobil medieproduktion. Uanset om du optræder på en scene, indspiller i dit soveværelse eller fanger lyd til din film, så kan du stole på kvaliteten af Zoom’s produkter.

Da Zoom introducerede deres første Handy Recorder modeller, vidste de ikke, at de ville revolutionere feltoptagelsesindustrien. Håndholdte feltoptagere var dengang nye og relativt upålidelige og tilmed begrænsede med hensyn til funktioner. Zoom var blandt de første, der lancerede håndholdte optagere med integrerede mikrofoner, højkapacitets flytbare lager medier og professionel 24-bit/96kHz digital lydopløsning. Dette gjorde det muligt for professionelle lydteknikere at optage lyd i marken uden at de skulle medbringe en rygsæk med 25 kg elektronisk udstyr.

H4n-Pro

Det store gennembrud for Zoom’s Handy Recorder serie kom da indie-filmverdenen begyndte at bruge den fire-kanals Zoom H4n. Zoom H4n-Pro er i dag en af de mest solgte feltoptagere i verdenen. Foruden sin 24-bit / 96kHz opløsning, byder H4n-Pro på tre egenskaber, der gør den ideel til DSLR videoproduktion: Den er udrustet med et sæt kvalitets kondensatormikrofoner i XY konfiguration, den indeholder et ekstra sæt XLR/jack kombinationsindgange til 4-spor optagelse af off-camera mikrofoner, og den er perfekt til montering på et DSLR kamera.

Zoom er innovative

Samtidigt med at Zoom brød ny grund indenfor mobiloptagelse, fortsatte Zoom med at videreudvikle på mange af de produkter som etablerede Zoom blandt de førende producenter af guitar, bas og optage udstyr. Et eksempel på dette er deres LiveTrak harddisk recordere. Som udvider den eksisterende flerspors optager med mere omfattende live mix funktioner og skaber på den måde en flerspors optager som er ideel til både musikproduktion og optagelse af live lyd. Zoom har ligeledes fortsat deres arbejde med at udvikle billige og meget fleksible guitar- og baseffekter. I dag tilbyder Zoom en komplet række af multi-effekt processorer, der inkluderer expression pedaler, loopere, forstærker-emulering og meget mere.