Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Xvive

Hos DanGuitar kender og værdsætter vi Xvive’s produkter for deres kvalitet og deres pålidelighed.

Xvive’s succes har udgangspunkt i Xvive’s USA baserede design team, som består af musikere og ingeniører der har årtiers professionel erfaring med udvikling og fremstilling af elektronisk udstyr til musikere og scener.

1 vare(r)

Xvive’s amerikanske design team

Xvive holdet ledes af Howard Davis som er kendt for sine mange pedaldesigns, herunder de berømte Deluxe Electric Mistress, Deluxe Memory Man, Talking Pedal og Clone Theory som han udviklede i forbindelse med sin ansættelse hos Electro Harmonix (1976 til 1981) Howard har ligeledes arbejdet for Pigtronix og har udført selvstændigt designarbejde for en lang række kunstnere. Xvive beskæftiger derudover Darius Mostowfi som har været DSP og analog ekspert i pedalindustrien i 18 år. Og Ray Heasman som har arbejdet med avancerede lydsystemer og signalbehandling i 15 år. Ray var bl.a. med i teamet der udviklede Pigtronix Echolution 2 Deluxe og Infinity Looper.

Xvive – Udtænkt i USA og fremstillet i Kina

Ved at beskæftige nogle af branchens største hjerner, og give dem friheden til at forfølge nye og innovative ideer for efterfølgende at fremstille deres Xvive designs på særligt udvalgte fabrikker i Kina. Har Xvive formået at forsyne os med pålidelige og innovative trådløse systemer og effektpedaler i topkvalitet.

Hos DanGuitar har vi arbejdet med Xvive i mange år, og har en indgående viden og erfaring med Xvive’s produkter. Så hvis du har spørgsmål til et Xvive produkt så ring eller send os en mail. Vi svarer altid hurtigt.