Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Worlde

Til den elektroniske musiker eller DJ kan vi tilbyde midi keyboards og controllere fra en af de ældste og mest velrenommerede mærker i Kina. Worlde har siden 1999 udviklet og bygget de midi-keyboards og pad-kontrollere, som ti-tusinde vis af musikere bruger i deres studier. På deres 7,000 m2 store produktionsanlæg laver Worlde 100000 Midi keyboards om året, og de laver meget andet end midi keyboards.

13 vare(r)

Med et midi-keyboard fra Worlde får du et funktionsrigt og velspillende midi keyboard, som kan indtage den centrale plads i din musik opsætning, og som kan fungere med din DAW-software, uanset hvilken DAW du bruger. World’s midi keyboards er gennemtestede, og de anvendes flittigt over hele verdenen, så du kan være helt sikker på at du får et stabilt og robust værktøj til, at lave din musik med.

En pad midi controller er i dag uundværlig for den elektroniske musiker. Og der er sandelig mange at vælge imellem. Hos DanGuitar tilbyder vi de veludrustede og velfungerende Worlde Pad controllere, som du kan få i forskellige versioner, så du kan finde lige den Pad controller der passer til dig. En Pad controller fra Worlde er kompatibel med Ableton Live og alle andre DJ applicationer, som bruger MIDI protocol.

Køb dit Worlde produkt fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får det rigtige keyboard eller controller? At det udstyr du køber, holder længe, og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.