Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Warwick

Warwick blev grundlagt i 1982 og hører til blandt de mest berømte og roste producenter af eksklusive 4 og 5-strengede elbasser. Ved at fremstille et begrænset, men udsøgt, sortiment af elbasser, som alle er fremstillet med eksotiske træsorter, og med den højeste byggekvalitet har Warwick opnået et omdømme, som kun få instrumentbyggere kan konkurrere med.

1 vare(r)

Der er en Warwick elbas til alle

Selvom de fleste Warwick elbasser er udsøgte og eksklusive instrumenter, som derfor godt kan være bekostelige at anskaffe, så betyder det ikke at du ikke kan få adgang til Warwicks fine og unikke elbas modeller. Warwick benytter deres indgående viden om elbasser til at lave mere prisbillige udgaver af deres elbas designs, som Warwick får fremstillet hos særligt udvalgte instrumentbyggere i østen.

Warwick hos DanGuitar

Warwick kan du købe hos DanGuitar til konkurrence dygtige priser og med DanGuitar tilfredshedsgaranti, som giver dig 30 dage Money back hvis du ikke er tilfreds med dine hovedtelefoner. Derudover kan du benytte dig af vores ekspertise og produktkendskab samt vores omfattende supportservice på alle Warwick’s produkter