Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Viva

Viva er DanGuitars eget mærke. Ved selv at står for udviklingen og produktionen af disse keyboards og el-klaverer, og ved selv at få disse produceret på førende fabrikker i østen, uden brug af mellemmænd, er det lykkedes os at skabe en serie af kvalitets keyboards og el-klaverer, som vi kan tilbyde til voldsomt favorable priser.

15 vare(r)

Med Viva kan vi tilbyde dig et keyboard eller et el-klaver til en hidtil uhørt lav pris. Du kan få et anslagsfølsomt keyboard med 61 tangenter, 300 lyde og USB til under 1000 kroner eller et fuldt udrustet ensemble el-klaver med hammer tangenter, 800 lyde, USB og et kraftigt 20 watt højttalersystem for under 5000 kroner, og det er inkl. stativ og et komplet pedalsæt. Hvis du søger et godt keyboard eller el-klaver, som giver dig mere kvalitet og lyd for pengene, så skal du kigge på Viva.


Køb dit Viva keyboard eller el-klaver fra os i dag

 

Vil du også være sikker på, at du får det rigtige keyboard eller el-klaver? At det instrument du køber, holder længe og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.