Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Sharkfin

Sharkfin plektret blev opfundet i starten af 60’erne af svenskeren Stig Landström, og er, i modsætning til meget andet guitartilbehør, aldrig gået af mode. Det klassiske sharkfin plekter med sine 3 slagflader er et genialt og gennemtænkt plekter, som både Beatles og Beach Boys har gjort flittigt brug af.

6 vare(r)

Hvorfor er der et hul i et sharkfin plekter?

Hullet er et fremragende eksempel på hvor gennemtænkt Sharkfin plektret er. Hullet bevirker at spidsen på slagfladen har nemmere ved at vride sig, og gør plektret mere responsivt og følsomt overfor ændringer i anslag.

Hvordan bruger man et Sharkfin plekter?

Sharkfin plektret har fire anvendelses muligheder. ”Forrest” har vi den primære anslagsflade, som er den anslagsflade som minder mest om et almindeligt plekter. Det er typisk den anslagsflade man bruger til solo spil og melodi stykker. ”Toppen” har en bredere og blød afrunding, som giver en mere blød lyd, og som fungere fint til afdæmpede akkorder. På ”bagsiden” finder vi den krogede spids med hullet, som giver adgang til en tyndere og mere spinkel tone. Den takkede kant giver en ultralys og spraglet klang, som er god at bruge som effekt.

Køb dit Sharkfin plekter fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får det rigtige plekter? At det plekter du køber, holder længe og lever op til dine forventninger. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med plektre og guitar tilbehør at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.