Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Richter

Richter er et tysk firma, som laver professionelt udstyr til musikere. Firmaets fulde navn er Richter Premium Guitar Straps and Co, og så er stilen lagt, for der er tale om gennemførte produkter indenfor alt, hvad der har med remme til guitar og bas at gøre. Hos DanGuitar.dk finder du et bredt udvalg af især straplocks fra Richter Premium.

Richter Premium Guitar Straps and Co. er førende indenfor remme og rem-låse til elektriske guitarer og basser, men Richter laver også strenge og forskellige lædervarer til den udøvende musiker.

Hvis du er interesseret i musik, har ud sikkert før set remme fra Richter, for Richter-Leder samarbejder med masser af professionelle musikere og store stjerner. For at nævne nogle få, så er der Richter-produkter med, når gutterne fra det hårdtslående, tyske band Rammstein går på scenen. Rudolph Schenker i Scorpions spiller også med Richter på sin guitar, ligesom Richard Fortus fra Guns'n'Roses har fået fremstillet en signaturmodel fra Richter til at bruge med sin Gretsch Falcon-guitar.

Richter har masser af samarbejder med store kunstnere - især indenfor den mere hårdtslående del af rocken. Også Brent Hinds fra Mastodon, Brian "Head" Welch fra Korn og Jen Majura fra Evanescense og Will Adler fra Lamb of God bruger remme eller strap-locks fra Richter, når de er ude at spille. Richter er nemlig meget kendt for sine Straplocks, som sikrer, at remmen på din guitar sidder godt fast på instrumentet, som med Richters strap-locks ikke kan tabes ved, at remmen glider af rem-knoppen. Valg af rem-knopper med lås er en tillidssag, og her er man i gode hænder med Richter.

Det helt korrekte og lovligt registrerede firmanavn er Richter-Leder, og der er helt igennem tale om tysk kvalitet. Richter er i øvrigt familieejet, hvilket man lægger stor vægt på hos Richter.

Richter Straps er som navnet antyder lige præcis så "premium", at man hos Richter naturligvis også er opmærksomme på det stigende marked for ikke-animalske produkter. Derfor har Richter naturligvis også lavet en linie af veganske remme til guitar og bas, så du ikke nødvendigvis behøver at have levende dyrs endeligt på samvittigheden for at kunne udstyre dit kæreste eje med en fed rem.