Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Remo

Remo Belli arbejdede efter anden verdenskrig som professionel trommeslager i Californien og, når han ikke var ude på jobs, stod han bag disken i den berømte slagtøjsforretning, Drum City, på Santa Monica Boulevard. Hans tætte kontakt til datidens musikmiljø betød, at han, efter et par år, måtte indse at væksten inden for små rock ’n roll orkestre betød, at der ikke ville være tilstrækkelig adgang til kalveskind, hvilket dengang var det materiale, man anvendte til trommeskind. Kalveskind var desuden besværlige at anvende, da kalveskind var meget svingende i kvalitet og ofte skulle stemmes, når temperatur og luftfugtighed ændrede sig.

25 vare(r)

Hvordan Remo starter

Remo køber en rulle Mylar, som er en slidstærk polyesterfilm, og begynder at teste materialets egnethed som trommeskind ved at hæfte Mylar filmen på en tromme reife. Senere etablerede han et partnerskab med kemiker Samuel Muchnick, der udviklede en måde, hvorpå man kunne fastgøre Mylar membranen til en aluminiumsramme. Og dermed var verdens første Remo Weatherking trommeskind født.

Remo grundlægges i 1957, og Remo Belli satser 100% på at fremstille og markedsføre sine Remo trommeskind. Det bliver dog ikke umiddelbart nogen kommerciel succes, da datidens jazz trommeslagere holder fast ved deres brug af kalveskind. Først da datidens førende trommeslagere, Buddy Rich og Gene Krupa, begynder at bruge Remo Weatherking trommeskind, begynder det rigtigt at tage fart.

Op gennem 60'erne, 70'erne og 80'erne fortsætter Remo med at forny og udvikle trommeskindet og bliver verdens største producent af trommeskind indenfor stort set alle kategorier. Remo laver i dag skind til percussion og orkester timpani, til trommekorps og til jazz, blues og rock trommeslagere. Trommeskindet bliver kontinuerligt forbedret med nye laminater, fremstillingsprocesser og belægninger, hvilket resulterer i en lang række nye trommeskind, herunder Controlled Sound, Pinstripe, Smooth White, Powerstroke, Fiberskyn, Suede, Renaissance, Nuskyn , Skyndeep og Comfort Sound.