Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Midiplus

Midiplus er kendt for at producere yderst overkommelige Audio Interfaces, El-trommesæt, MIDI-keyboards, og andre MIDI-controllere, som f.eks. deres SmartPad. Deres produkter er ideele til et hjemmestudie, da de er lette at sætte op, og virkeligt kommer til sin ret i kombination med DAW-software og plugins. Midiplus er også et godt sted at starte, når det kommer til lydkort – med deres priser kan alle være med, og hvis du er førstegangskøber af et lydkort, kan Midiplus være en god indgang til hjemmeoptagelse og -studiebrug.

7 vare(r)

Midiplus’ Historie

Midiplus er oprindeligt et Taiwansk firma, Ta Horng, og blev stiftet i 1974. Her startede Midiplus ud med at udvikle og producerer hjemmelavede elektriske orgler, hvilket de blev vældig kendt for i hele Taiwan. Efter Midiplus blev et etableret brand, udvidede de og fik en afdeling i Kina, hvor der blev sat fokus på udvikling af nye produkter og innovation. Det er her mange af de produkter, som Midiplus i dag er kendte for, er blevet til.

I 2014 tilsluttede Midiplus sig den kinesiske virksomhed LongJoin, hvor der også bliver sat et større fokus på kvaliteten af produkterne. Derfor har Midiplus den dag i dag skabt et brand for sig selv, som er kendt for høj kvalitet til utroligt overkommelige priser.

 

Midiplus MIDI-keyboards

Midiplus laver små og kompakte MIDI-keyboards, som er lette at sætte op, eller tage med på farten. De kommer i forskellige modeller, med varierende egenskaber, men fælles for dem alle er, at de har meget overkommelige priser. Generelt kan man sige, at du får, hvad du betaler for – og så lidt ekstra.

 

Midiplus SmartPad – alternativ til Novation Launchpad?

SmartPad ligger sig tæt op ad Launchpadden, men kommer til en helt anden pris. Igen skal man dog være opmærksom på, at man til en vis grad får, hvad man betaler for. SmartPadden har ingen anslagsfølsomhed, og puderne kan, omkring kanterne, godt føles lidt hårde at presse ned. Når det så er sagt, så fungerer SmartPadden upåklageligt til prisen – i de fleste områder er det meget let at aktiverer puderne, og der er rigtig fin integration med software som f.eks. Ableton Live. Desuden er det langt fra alle, som behøver den kvalitet, som Launchpadden kommer med – SmartPadden kan bruges i live sets til at aktiverer samplinger og kontrollerer effekter, og til den slags brug er Midiplus SmartPad helt ideel.