Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Mackie

Greg Mackie har siden 1989, da firmaet blev grundlagt i en 3-værelses lejlighed i Edmonds, USA, været en innovatør i musikudstyrs branchen. Mackie var en af de første til at levere en højkvalitets studiomixer, som var til at betale for almindelige musikere. Mackie’s første produkt, LM-1602, en 16-kanals line mixer, satte nye standarder for pris, størrelse og ydeevne. Dens efterfølger, CR-1604, ankom i 1991 og styrkede virksomhedens rygte for at lave gode og pålidelige mixere.

Efterhånden som firmaet voksede, fortsatte Mackie med at forbløffe branchen med overkommelige og brugervenlige kvalitets mixere. Greg geninvesterede løbende overskuddet i produktionen og sikrede sig, at hans virksomheds produkter levede op til høje kvalitetsstandarder. Derudover arbejdede Mackie, og hans produktudviklings team, utrætteligt videre med at udvikle de banebrydende produkter, der kunne definere virksomheden i de kommende år.

17 vare(r)

Mackie udvider sortimentet

I midten af 90'erne begyndte Mackie at udvide sit sortiment. Mackie bestræber sig på at give musikere overkommelige værktøjer til studiet, og de lancerer deres digitale 8 Bus automatiserede mixer og HDR24 / 96 harddiskoptager, som gjorde det muligt for projektstudie ejere at udstyre deres studier med førsteklasses udstyr til en chokerende overkommelig pris. I 90'erne lancerer mackie også deres velkendt HR824 studiomonitor og SRM højttalerne, som er fyldt med et usædvanligt stort antal funktioner og muligheder.

Mackie er kommet utroligt langt, siden det blev grundlagt i 1989. Mackie bygger højkvalitets udstyr med et intenst fokus på detaljer. Mackie’s DL mixere giver dig trådløs iPad-kontrol, som giver dig mulighed for at lave mix fra hvor som helst, du befinder dig. Mackie VLZ mixere viser, at de stadig kan bygge praktiske og overkommelige mixere. Mens SRM højttalerne og MR MkIII studiemonitors demonstrerer Mackies engagement indenfor innovation og design. Hvis du leder efter pålideligt udstyr med innovative funktioner til en god pris, så er Mackie ikke til at komme udenom.