Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

IK Multimedia

Udover at være hjemsted for Ferrari, Pagani, Lamborghini og Maserati så er Modena også hjemsted for et af musikinstrument branchens førende virksomheder, IK Multimedia.

I 1995 mødes to italienske ingeniører for at løse et problem de var stødt på i forbindelse med musikproduktion i studie. Kan det lade sig gøre at få lyden af klassisk analog optageudstyr ved at bruge en computer? Eller: Kan man efterligne elektroniske kredsløb ved hjælp af DSP-algoritmer og fodre et lydsignal gennem en computer og få den samme lyd?

0 vare(r)

De gennembrydende DSP-algoritmer fra IK Multimedia

Svaret var ja, det stykke gear de emulerede var en vintage Abbey Road mixer, og dermed blev IK Multimedia blev født. Den første opdagelse fører til at IK Multimedia lancerer T-RackS - Den første computerbaserede mastering løsning med analog-modelling. SampleTank - Det første multi-timbrale, virtuelle instrument plug-in og AmpliTube - Den første guitarforstærker og effekt plug-in, der modellerer en komplet guitarforstærker opsætning.

IK Multimedias motto er ”Musicians First”. For IK Multimedia betyder dette at deres primære ambition er at genskab klassiske legendariske produkter i en digital verden og gør dem let tilgængelige for alle musikere. IK Multimedias produkter skal således være enkle, inspirerende og overkommelige.