Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Evans

Evans Drumheads er en anerkendt producent af trommeskind blandt musikere globalt, og de er bl.a. meget kendte for at gå sine egne veje. Evans har fundet sin plads i markedet ved at lægge vægt på innovation og nytænkning. De har bl.a. udviklet en række teknologier, herunder både Level 360 Technology™, Sound Shaping Technology (SST™) og EMAD. EMAD står for External Mountable Adjustable Damping. Som navnet hentyder til, så er det et system som tillader at ændrer en stortrommes auditive karakteristik, ved henholdsvis at monterer og afmonterer en ring af skum, som dæmper vibrationen i stortrommen.

0 vare(r)

Evans historie

Evans Drumheads har været i musikindustrien i mere end 40 år. For flere årtier siden blev Evans pionere indenfor produktion og design af trommeskind.
De fleste tænker nok ikke over det, men faktisk var det Evans som opfandt det syntetiske trommeskind (plastik eller polyester) i 1956. Chick Evans var den første person til at bruge polyesterfilm til at forme et trommeskind, hvilket resulterer i et vandtæt trommeskind, der ultimativt ændrer trommeverdenen for evigt. Som det kan ses i historiske breve og dokumenter fra 50’ene, var Chick’s bedrift betydningsfuld – han var uden tvivl den første til at lave trommeskind på den måde, og dette er således begyndelsen på den innovative DNA, der stadigvæk ses hos Evans i dag.

Evans er innovative

I 1995 køber D’Addario Evans fra daværende ejer Bob Beals, hvor produktionen bliver flyttet fra Dodge City, Kansas, til Farmingdale i New York, hvor der er forbedret produktionsfaciliteter. Her bliver der fortaget mange forbedringer og forfinelser af Chick’s opfindelse. Evans bliver strømlignet, og forsøger konstant at innoverer måden at producerer trommeskind på. Evans er stadigvæk den dag i dag fokuseret på at skubbe industrien i nye retninger, så det er ikke til at vide, hvad de finder på næste gang!