Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

DG electronics

DG Electronics er DanGuitars eget mærke. Ved selv at står for udviklingen og produktionen af disse guitar og bas forstærkere, og ved selv at få disse produceret på førende fabrikker i østen, uden brug af mellemmænd, er det lykkedes os at skabe en serie af kvalitets forstærkere, som vi kan tilbyde til voldsomt favorable priser.

7 vare(r)

DG Electronics byder på helt uhørt billige forstærkere til den nystartede guitarist. Med GF-30 og GL-10 får du prisbillig forstærker til din el-guitar, så du har flere penge til alt det andet udstyr du skal bruge. Er du bassist så giver GB-15 og GB-30 dig en god og vellydende platform for din rejse ud i el-bassens verden. Og du kan også få gode og prisbilige forstærkere til akustisk guitar, som ikke koster en herregård. Hvis du søger den varme og sprøde el-guitar lyd som kun en rørforstærker kan give, så har vi AT15 og AT30 forstærkerne, som er de første danske rørforstærkere i Danmark i årtier.

Køb dine DG Electronics fra os i dag

Vil du også være sikker på, at du får den rigtige forstærker? At det udstyr du køber, holder længe og giver den ønskede effekt. Så har du fundet det rigtige sted! DanGuitar er eksperter i alt, der har med lyd, lys og instrumenter at gøre. Vi har lang erfaring, og ved hvilke produkter og mærker der er gode. Du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi tilbyder kvalitetsgaranti på alle produkter, som du kan købe her hos os. Vi vil have dig til at være glad! Og vi har også hurtig levering.