Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

dB Technologies

DB Technologies er et etableret mærke inden for livelyd, som kan fremvise et stort udvalg af kraftfulde PA-højttalere. Uanset om det drejer sig om to-vejs aktive højttalere eller tordnende subwoofere, er dB Technologies's højttalere kendt for at levere ren og klar lyd med stor dybde.

0 vare(r)

dB Technologies har igennem årenes løb investeret betydelige summer i udvikling, design og produktion, og har derigennem opnået betydelig anerkendelse for en lang række banebrydende teknologiske innovationer og deres kvalitetsstandarder. dB Technologies har især været en af branchens forløbere inden for udvikling af aktive højttaler- og digitale forstærkerteknologier, samtidig med at der er lagt stor vægt på detaljer og design. For dB Technologies er kontinuerlig forskning i nye materialer og teknologier, kombineret med evnen til at skabe unikke designløsninger, nøgleingredienserne for en stadigt stigende succes.

I dag er dB Technologies hovedkvarter placeret i Crespellano (Bologna) med et samlet areal på over 10.000 kvadratmeter, med produktion, salgs- og administrationskontorer, lagre og forsknings- og udviklingsafdelingen, hvor alle dB Technologies produkter bliver designet og udviklet.