Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Art & Lutherie

Art & Lutherie er et Canadisk guitarmærke som hører hjemme i Godin familien. Godin familien omfatter, ud over Art & Lutherie og Godin, også Norman, Simon and Patrick, Seagull og La Patrie. Godin begyndte at bygge guitarer i 1972 i La Patrie, Quebec. Og i dag ligger hovedkontoret i Montreal, mens de bygger instrumenter på seks fabrikker placeret på forskellige fire steder - tre i Quebec og en i New Hampshire.

0 vare(r)

Musikinstrumenter er et håndværk

Art & Lutherie’s instrumenter, som alle er håndlavede fra start til slut. Filosofien bag Art & Lutherie er at tage de væsentligste elementer fra de bedste håndlavede guitarer, såsom massive dæk, høj håndværksmæssig kvalitet samt smukke og udførlige lakeringer og bruge disse elementer til at producere instrumenter med et usædvanligt godt forhold mellem pris og kvalitet, som også er prissat, så alle kan være med. Hver Art & Lutherie guitar er håndlavet i den lille by Princeville, Québec, Canada, i et positivt og sikkert miljø med stor fokus på tone, detaljer og autentiske håndværk.

Kvalitet og bæredygtighed

En Art & Lutherie guitar er fremstillet ud fra strenge, miljømæssigt bæredygtige krav. Alle Art & Lutherie guitarer er lavet med 95% træ fra canadiske skove, og alt træ der bliver anvendt er nedfalds træ. Der er således kun i minimal grad fældet træer i forbindelse med fremstillingen af et Art & Lutherie instrument. Dette gavner ikke kun de Canadiske skove, men giver også regnskove verden over en velfortjent pause.
Derudover bestræber Art & Lutherie sig løbende på at reducere deres samlede miljøpåvirkning. Ved at have faciliteter som er drevet af vandkraft, kun at bruge genindvundet træ og arbejde med skovbrug, der har strenge genplantnings krav. Er Art & Lutherie instrumenter nogle af de mest bæredygtige instrumenter, man i dag kan erhverve sig.