Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Aguilar

Aguilar har på 25 år etableret sig solidt og eftertrykkeligt inden for udstyr til forstærkning af elbasser. Via overlegen design teknik, produktet i topkvalitet og en dyb dedikation til alle aspekter af elbasens lyd, Har Aguilar fået en stor fan skare verden over.

0 vare(r)

Hvordan Aguilar startede

Dave Boonshoft arbejde i 80’erne som studiemusiker i New York men da det efterhånden kneb med at skaffe jobs besluttede han sig for at starte sig eget studie og produktionsselskab, Naked Music. På trods af hans mangeårige erfaring som studiemusiker var det først da han selv sad bag mixerpulten at han blev bevist om de forskellige elementer der skaber en god baslyd. Og han blev efterhånden mere og mere utilfreds med hans eget udstyr. Han begyndte derfor at søge efter en person som kunne bygge en forforstærker til ham som kunne give ham den lyd som en Neve eller Telefunken forforstærker kunne levere. Han fik i den forbindelse kontakt til Alex Aguilar og de udviklede i fællesskab den forforstærker som vi i dag kender som den berygtede Aguilar DB 680. Dave Boonshoft og Alex Aguilar var så begejstrede for deres kreation at de besluttede sig for at sætte den i produktion og i 1995 stiftede Boonshot og Aguilar det firma vi i dag kender som Aguilar Amplification.

Aguilar i dag

Det, der begyndte med Aguilar DB 680, er i vore dage endt med at blive en bred vifte af fantastiske produkter. Aguilar laver i dag ikke kun forforstærkere men også basforstærkere, kabinetter, pickupper og endda effekt pedaler. Alt Aguilar udstyr er udviklet og fremstillet efter de højeste produktions standarder og med mottoet "konstant forbedring" fortsætter Aguilar Amplification med at skubbe grænserne for hvor godt en elbas kan lyde. Aguilar anvendes i dag af bassister som John Patitucci (Chick Corea), Adam Clayton (U2), Paul Turner (Jamiroquai), Gary Willis og vores egen Martin Nielsen (Dizzy Mizz Lizzy)