Venova

Er det et modelfly eller en kaffemaskine? Eller noget så sjældent som et ny musikinstrument? Det er ikke ofte, at der kommer et helt nyt og banebrydende instrument på markedet. Men Yamaha har gjort det... De har opfundet et helt ny instrument, som aldrig er set før, og som har masser af fordele!

 

Venova lyder som et skørt påfund, men tænk lige over dét her: Et helt ny instrument, som er let at have med, og som kan tåle transporten uden at tage skade. Man spiller på den ligesom på en blokfløjte, så de fleste vil have prøvet teknikken før engang tilbage i  skoletiden...

Yamaha YVS-100

Giv dig selv en chance for lige at se nogle af videoerne og lydprøverne på, hvad en Venova er for én. Jeg er ret overrasket over, hvad der kan lade sig gøre på sådan én, og hvor let det ser ud til at være, fordi den spilles ligesom en blokfløjte men lyder som en saxofon. Og selv, hvis du ikke er specielt interesseret i Venova, så læn dig tilbage og nyd, hvor japanske præsentationerne er - på den fede måde!

Her er en kort gennemgang af den nye teknologi

 

 

Og her er et lille "jam"

 

 

Venova er fremstillet i den særlige ABS plastic, så den er let at have med og kan holde til lidt af hvert. Den er nem at rengøre og kræver ingen særlige hensyn. Prisen er til at overskue, og så følger der en hårdfør transportkasse med.