R.J. Ronquillo

Navnet er ikke ét, som flyder let hen over skandinaviske tungebånd. Men du kender ham sikkert allerede. Og gør du dét, så ved du jo også godt, hvordan det udtales, ikke? Hans guitarisme taler jo i øvrigt for sig selv, så hvem har brug for navne... Han er én af musikkens lejesvende fra den øverste hylde. Han har (ind-)spillet med Stevie Wonder, og så er yderligere forklaring vel i grunden ikke nødvendig.

Han har også spillet med Ricky Martin, Santana og Stone Sour, og så er han med i bandet "The Chelsea Smiles", hvor han spiller rock lige ud ad landevejen og med strøm på! Han kan opleves på Youtube, hvor han har lagt mere indhold op, end vi kan nå at følge med i, og hvor han gavmildt deler ud af sin viden og erfaringer. Mere end 12 millioner visninger taler sit tydelige sprog, og han er da også en dygtig formidler, som uden omsvøb får formidlet sine budskaber, som er med til at gøre os andre til bedre musikere i kraft af R.J.'s pædagogiske salgsfremstød. For selvfølgelig er han ude på at sælge sig selv - men er alle ikke dét på de sociale medier (spurgte musik-købmanden selv)?

Her er for eksempel en ærlig og grundig snak om, hvordan det er at være professionel musiker i disse for vort land så alvorlige tider. Og selv for os som må nøjes med at sælge instrumenterne, så er det da fedt at høre om - og for dig, som skal være stjerne på de store scener, så håber jeg, at du kan lære noget, når du nu velviligt ser med her nedenfor

 

 

 

Du finder R.J. Ronquillo på Youtube.com ved at klikke her, og efter vi ikke er færdige med denne artikel endnu, så åbner linket selvfølgelig i et nyt vindue!

Han beskriver først og fremmest sig selv som guitarist, men R.J. Ronquillo er også både youtube og underviser. Ud for sit gratis indhold på Youtube, vil han også gerne sælge yderligere materialer og undervisning til hele verden via Skype eller andre former for video-link. Strategien med at dele ud af sin viden på Youtube.com har efterhånden bragt ham op på 135.000 abonnenter på tjenesten, og hans indhold på siden er streamet mere end 12 millioner gange.

Der er ingen tvivl om, at R.J. Ronquillo er meget dygtig og succesfuld og har en musikalsk historie at fortælle. Derfor har han nu haft besøg af online-magasinet Premier Guitars stjernereporter, John Bollinger. Det er blevet til en hel times nørderi om guitarer, forstærkere og grej - og hele herligheden kom på nettet i starten af september i år. Dén video syntes vi her på DanGuitar.dk, at vi ville dele med vores kunder og læsere, så her får du en grundig rundtur med masser af fedt guitarlir og blær

 

 

 

Hvis du gerne vil se nogle af Premier Guitars billeder og læse korte tekster om de enkelte instrumenter og forstærkere, så kan du klikke lige her og komme til PremierGuitar.coms side om Bollingers besøg hos R.J. Ronquillo. De bor i øvrigt begge i Nashville - USA's "Music City", hvor der er udhungrede musikere på alle gadehjørner.

The Chelsea Smiles

Bandet er fra Los Angeles, USA, og har eksisteret siden 2004, hvor det blev startet af Todd Youth, som havde en fortid i et andet rocket projekt, nemlig navnkundige Danzig. Todd Youth døde desværre i 2018, men bandet lever så vidt vides stadig med en ny sanger.

De er dog ikke specielt aktive og har til dato kun udgivet to albums, hvordan R.J. Ronquillo kun har haft chancen for at være med på det ene - det eponymt navngivne "The Chelsea Smiles", som du kan smage på her nedenfor

 

 

 

Jeg synes faktisk, at det er ret fedt, og det lyder som et band, man gerne vil opleve live! A pro pos, så lyder det cirka sådan her, når The Chelsea Smiles spiller et klub-gig

 

 

 

Der er strøm på instrumenterne og motoren kører på alle cylindre!

Vi har en Santana til dig

Hvis du også gerne vil have strøm på instrumenterne, så skulle du prøve én af de lækre Santana guitarer, vi for nylig har fået på lager. Der er guitarer til ethvert behov, og de udviser et fænomenalt godt forhold mellem pris og kvalitet. Og så egner de sig sig helt utroligt godt til at spille både højt og hurtigt!

Du finder dem ved at klikke på billedet af den fede Santana Draco Standard i farven "Dark Black" til højre for disse linier. Der er fuld valuta for pengene, og dét gælder uanset om du er til S-typer, Lesters eller noget helt tredje. Santana har sørget for en gennemarbejdet kvalitet med komfort og god lyd, som du kan være bekendt at indspille i studiet med, men som også kan tåle det hårde sceneliv tumlen på landevejen.

Nu, hvor du alligevel er i gang, kan du med fordel tage et kig på Santanas akustiske linie også. Dem finder du ved at klikke lige her.