Play to Win!

DanGuitar er blevet forhandlere af de vanvittigt lækre Charvel guitarer, og i den anledning skal du selvfølgelig have chancen for at vinde en af herlighederne fra selvsamme virksomhed. Det bedste er, at du hverken skal møde din eks på en strand, have din privatøkonomi endevendt af krakilske revisortyper eller giftes ved første øjeblik for at vinde den. Du skal bare spille på en Charvel eller 2 i vores butik!!! Men mere om det senere.....

Historien om Charvel (læse-let-versionen)

Wayne Charvel var en travl mand i 1970'erne. Han havde en virksomhed med navnet Charvel's Guitar Repair i Azusa, Californien, og der var nok at se til. 70'erne var et årti, hvor "stunt guitar" blev mere og mere udbredt, og især i det sydlige Californien var det ikke længere nok at lyde godt og se godt ud bag sin sunburst-farvede Fender Stratocaster. Nu skulle der også spilles vanvittigt hurtigt og med særdeles generøse mængder af gain. Udtryk som "dive bombs" og "all the way to eleven" opstod og navne på guitarfarver blev forlænget med tillægsord som eksempelvis shocking....., hyper....., poisonous...... o.l.

Wayne Charvel var netop specialist i at hot-rodde traditionelle elguitarer, og med de nye tendenser var der travlt på værkstedet med at installere Floyd Rose tremolo systemer, heftige humbucker pickupper, jumbo bånd og iøjnefaldende lakeringer på de førnævnte sunburst stratocastere.

Til at hjælpe sig på værkstedet, havde Wayne en ansat ved navn Grover Jackson, og i slutningen af 70'erne solgte Wayne sit værksted til Grover. Grover var en driftig mand, og der gik kun godt et halvt år, før han officielt lancerede et nyt guitar brand, nemlig Charvel. Charvel guitarene var kendetegnet ved at være toptunede racer guitarer, som passede perfekt til dén store bølge af teknisk funderede guitarhelte, der eskalerede kraftigt lige omkring den tid, hvor 70'erne blev til 80'erne. Især i det sydlige Californien. Som følge deraf, blev Charvel hurtigt et anerkendt mærke indenfor især den tungere rock og fusionsmusik. Senere lancerede Grover Jackson endnu et guitar brand, som kom til at hedde (surprise!!) Jackson. Men dét er en helt anden historie....

Den dag i dag er Charvel stadig et særdeles anerkendt mærke, og deres guitarer henvender sig stadig meget til den type guitarist, som har dedikeret sig til de mere teknisk krævende stilarter - som f.eks. hard rock, metal og fusionsmusik. Dog indeholder Charvels sortiment guitarer, der henvender sig til stort set alle. Også os der har skrottet de lyserøde spandex bukser og med tiltagende gigtplagede fingre.

Forleden dag tog vi alle af de medarbejdere, her hos DanGuitar, som faldt i guitar-gryden som spæde, og inviterede dem en tur ned i vores studio. Her havde vi linet et udvalg af vores Charvel guitarer op og bad vores kollegaer, enkeltvis, om at vælge den guitar, der umiddelbart tiltalte dem mest - og så bare spille løs. Udover at være en utrolig underholdende oplevelse, så viste det også fint, hvor alsidige Charvel guitarerne kan være. Se selv vores interne Charvel event her:

 

De tørre fakta om konkurrencen

Her hos DanGuitar er vi rigtig stolte af at være blevet forhandlere af de yderst lækre guitarer fra Charvel og, i den forbindelse, lancerer vi, i dag, en stor Charvel konkurrence for jer kunder - "Play to Win"!!

Konkurrencen går, i al sin enkelhed, ud på, at du skal komme ind i vores showroom i Grenå og afprøve én eller flere af de lækre guitarer fra Charvel. Du skal derefter udfylde et kort, hvorpå du skriver hvilken/hvilke modeller, du har prøvet, og måske er du så det heldige asen, som får en lækker Charvel guitar kvit og frit.

Du har mulighed for at deltage i perioden fra i dag den 16/10-19 og frem til lørdag den 16/11-19, og vinderen bliver fundet, via lodtrækning, tirsdag den 19/11-19.

Vinderen bliver kontaktet direkte og samtidig offentliggjort på Facebook, Instagram og i vores nyhedsbrev tirsdag den 19/11-19.

Præmien, og altså den guitar du kan vinde, er en voldsomt lækker Charvel Pro-Mod DK24. Den er monteret med top tunede Seymour Duncan pickupper med masser af overskud og (selvfølgelig) et Floyd Rose tremolo system. Et tremolo system der, sammen med resten af hardwaren er lakeret i en guldfarve, som komplimenterer guitarens fantastisk flotte Root Beer Burst finish perfekt.

Vi glæder os til at få besøg af dig her i butikken (vi har kaffe) og ønsker dig samtidig god fornøjelse med at teste Charvel spader samt held og lykke i konkurrencen!