En pianokat?

Det lyder helt skørt, men den er god nok. Katten Barney har over 18.000 følgere på Tik-Tok, og der skulle angiveligt være mange musikere iblandt. Det er da også let at lade sig betage af Barneys udskejelser, og han kan da også meget andet og mere end at spille klaver. Men lad os først nyde et lille nummer med Barney.

 


 

Dejlig lille fyr, ikke sandt?

Klippet er lavet af bassisten Jeffin Rodegheri, som faldt over Barneys bedrifter på nettet. Jeffin besluttede sig for, at det da var synd for sådan en lille mis, at den skulle sidde dér og spille kromatisk blues (eller hvad det nu er) helt alene. Derfor komponerede Jeffin en melodisk og meget teknisk baslinie, som passede til Barneys skabertrang.

Og så kan han endda meget andet end at spille klaver og se godt ud. Han kan både give "high five" og ringe på en klokke for at få godbidder. Barneys charme og selvtillid har skaffet ham mere end 19.000 følgere på Tik-Tok! Du finder hans sider på Tik-Tok ved at klikke her - det er en god idé at kunne en smulle russisk, hvis du skal have det fulde udbytte af siden.

Piano til dig?

Check vores nye serie af Viva keyboards ved at klikke lige her - eller på billedet af det fine Solo Viva her på siden.