Carl Martin pedaler

Siger navne som Joe Bonamassa, Pete Thorn, Carmine Rohas, Tim Christensen, Greg Howe og Andy Timmons dig noget? Mon ikke, du kender nogen af dem... Hvad du til gengæld måske ikke ved, er at de alle bruger effekter fra Carl Martin, som har base i Grenaa, hvor de designer og håndbygger nogle af verdens bedste pedaler.

Carl Martin startede i 1990, og den første pedal kom på markedet i 1993. I dag har man mere end 40 eksklusive pedaler på markedet.

Listen over dedikerede fans er lang og bliver stadig længere. Se selv nærmere på den her!

Tosin Abasi

Premier Guitar har offentliggjort én af deres "Rig Rundowns" med Tosin Abasi, som er guitarist i det meget progressive band "Animals as Leaders".

Animals as Leaders er et band, som der tales meget om blandt musikere, og Tosin selv regnes for én af tidens mest innovative og teknisk kompetente guitarister. Han er født i 1983 og er nummer 97 på Guitar Worlds liste over de 100 største guitarister nogensinde. Han er for tiden aktuel med sin debut med eget guitarmærke.

Videoen er lang... Men jeg kan fremhæve afsnittet om pedaler, som starter ved 22:00, hvor Tosin nævner, at han styrer hele sit pedalbræt med Carl Martins Octaswitch, som han er meget glad for. Ved 31:40 går det løs igen, for dét viser han sin Carl Martin Plexitone, som er et af firmaets største hits, og som også den kendte musiker og youtube-fænemenet Pete Thorn bruger.

Ud over sine Carl Martin pedaler, bruger han blandt andre high-end produkter fra Strymon, Friedman overdrives og en enkelt håndbygget pedal, som "er lavet af en fyr i Tokyo", som han siger.

 

>

 

Plexitone pedalen er ifølge Tosin Abasi "... great. It's like having three channels in a single pedal", og han roser den igen lidt senere med ordene: "They killed it with this design!"

Animals as Leaders

Animals as Leaders spiller instrumental og progressiv rock i den lidt hårdere ende af skalaen. De er alle enormt kompetente på deres instrumenter og musikken er meget teknisk. Tosin Abasi er bandets omdrejningspunkt og grundlægger, men der ER tale om en gruppe, hvor alle har noget at skulle have sagt.

 

 

Bandet har fire albumudgivelser bag sig og lever i bedste velgående.