Lyt og lær

Du kender sikkert ikke Drumeo.. Men det kan du komme til... Drumeo er et website, som sælger online-kurser til trommeslagere.

Her kan du se én af Drumeos instruktører, den virtuose trommeslager Larnell Lewis, vise dig sin arbejdsproces, når han skal indlære et nyt nummer på kort tid.


Læg godt mærke til, at han selv siger, at det mentale spiller en meget stor rolle, hvis sådan noget skal lykkes. Det er meget vigtigt, at forestille dig, hvad du selv ville spille i nummerets forskellige passager - og dét gælder så meget desto mere, hvis du ikke selv har adgang til dit trommesæt, når du laver øvelsen. Samtidig skal du gøre dig klar, at det er altafgørende at lytte til, hvad de andre musikere spiller under nummeret og i dets forskellige dele.

... Men... Hvis du ikke helt har held til at lave samme trick, så fortvivl ikke, for her har vi med en musiker i verdensklasse at gøre! Dét kan du læse mere om her, når jeg lige gør et par bemærkninger om

Larnell Lewis

Hvis du ikke kender Larnell Lewis i forvejen, så se lige med her. Han spiller nemlig med fusionskollektivet Snarky Puppy, som er legeplads for mangen en talentfuld og legesyg musiker. Derudover kan du have interesse i at vide

  • Larnell er 36 år gammel og fra Toronto i Canada
  • Han begyndte at spille trommer som 2-årig
  • Han spiller blandt andet på trommer fra Yamaha, Zildjian bækkener og nogle andre "endorsements"
  • Larnell Lewis' præstationer på trommerne antages at have været kraftigt medvirkende til Snarky Puppus Grammypris for albummet "We Like It Here"
  • I 2017 var han på CBC's liste over de 35 største musikere under 35 år.

Som du kan se, er der vist ingen tvivl om, at Larnell Lewis trods sin forholdsvis unge alder stadig har masser at byde os på!

Hvis du har lyst til mere, så slutter vi lige af med en trommesolo fra Larnell Lewis' eget nummer, "The City Lights", fra hans koncert i forbindelse med en albumudgivelse