Fender Play!

Navnet siger det hele... Det er bare om at komme i gang! Men hvis du endnu ikke har prøvet Fender Play, så læs med her. Jeg lover dig, at det er værd at bruge en smule tid på, så du fremover kan blive bedre til at spille på dit instrument.


Hvordan virker Fender Play?

Systemet er baseret på, at du tegner et abonnement, og der er rabat at hente, hvis du tegner dig for en længere periode. Sammenlignet med mange andre onlineressourcer, er Fenders bud til at komme i nærheden af rent prismæssigt, og det er bygget sådan op, at du hurtigt kommer til at kunne spille hele sange.

Fender Play er en online videoplatform, der giver dig adgang til at lære at spille et instrument helt fra grunden. Selvom du aldrig har haft en guitar i hånden, giver Play dig mulighed for at lære og beherske alle grundprincipperne i musikken. Det hele foregår i dit eget tempo og lige der, hvor du befinder dig. Du skal ikke ud og finde en lærer eller melde dig til et hold i aftenskolen. I stedet for kan du tilgå Play’s lektioner hjemmefra, og når du har tid og lyst til at lære noget nyt.

Plays lektioner er lavet af erfarne instruktører og udviklet med henblik på at give dig en let og forståelig tilgang til spille. Du får mulighed for at strukturere din egen undervisning med hundredevis af lektioner indenfor rock, blues, folk, country og pop guitar, og du lærer hurtigt at spille hele sange fra start til slut.

Undervisningen foregår online med praktisk tilrettelagte lektioner der er baseret på en lærer, som viser og demonstrer de forskellige elementer i guitarspillet med forskellige grafiske elementer og kamera vinkler, som gør det nemmere for dig at følge med. Musikteori introduceres løbende, når der er behov for det, så undervisningen forbliver så levende og fokuseret på selve guitarspillet som muligt.

Hvem henvender det sig til?

Fender Play henvender sig først og fremmest til begynderen, den let øvede, eller til ham eller hende som begynder at spille et nyt instrument. Hvis du gerne vil hjælpes godt i gang - eller videre, hvis du ikke er helt "grøn" på dit instrument. Hvis dit barn lige har fået sin første el-guitar eller bas, så er det lige noget for jer - det kræver blot et prisbilligt abonnement og grundlæggende engelskkundskaber, så er du igang.

Den helt store styrke ved systemet er, at lektionerne er delt op efter, hvad du gerne vil lære. Hvis du har nogle få minutter og gerne vil lære noget nyt, så kan du klikke dig ind på lektioner om bestemte teknikker, eller hvis du gerne vil lære én af de utallige sange, så er du også hurtigt i gang med dét!

Fender Play holder styr på dine fremskridt og resultater, så du hele tiden kan måle dine fremskridt og se, at du ER blevet bedre end i går!

Instrumenter fra Fender

De fleste kender Fenders instrumenter, som man kan opleve lyden af lige fra ungdomsskolerne til de helt store arenakoncerter. Der er en Fender til ethvert niveau (og mange af dem kan du købe hos os...)

Fender Play indeholder for tiden tre essentielle instrumenter, som er rigtigt gode at begynde med, når du gerne vil lære at spille selv og eventuelt også på lidt længere sigt gerne vil være med i et band. Du kan lære at spille

  • Guitar
  • El-guitar
  • Bas eller el-bas
  • Ukulele

Jeg har selv prøvet det, og jeg ville ønske, at jeg havde haft sådan en ressource, da jeg selv skulle lære at spille. Nu må jeg nøjes med at udsætte mine børn for det...

Hvis din nysgerrighed er vækket, så check vores udvalg af Fender Play her, hvor du kan købe dig til netop dén løsning, der passer til dig og din familie i

... Og lad mig for god ordens skyld fremhæve, at Fender Play passer fantastisk godt sammen med den nye serie af instrumenter, Fender Player, som du finder ved at trykke her - eller med de nye Fender Mustang GT eller Rumble forstærkere (til bas), som du finder her...