Rødt er sexet

... Dét vidste vi jo sådan set godt... Tænk på Ferraris sportsvogne, røde Fender Stratocastere eller måske endda rødt lingeri...

Men nu er der pludselig sket noget nyt på området: Forskere har fundet ud af, at rødhårede mænd virker mere sexede end tidligere... Kan dét nu være rigtigt?

Ed Sheeran effekten

Det viser sig, at én ud af fem rådhårede mænd har oplevet mere interesse fra det modsatte køn, siden den engelske singer/songwriter og hitmager Ed Sheeran brød igennem som stor stjerne for nogle år siden. Samtidig har deltagerne i undersøgelsen fortalt, at de ikke længere oplever nær så mange jokes om deres hårfarve.

En tredjedel af kvinderne er også blevet mere interesserede i rødhårede mænd - alt sammen på grund af Ed Sheerans succes...

 

 

Ed Sheeran har selv spøgt med, at han ved guddommelig indgriben fik en guitar i hænderne. Han mener nemlig selv, at Gud kiggede ned på drengeværelset og tænkte "dén fyr har brug for hjælp til det med damerne" og derfor sendte ham en guitar, da han var 12-13 år.

Nysgerrig?

Undersøgelsen er iværksat af online-casionet Casumo. Den er omtalt i det britiske musikmedie NME, som står for New Musical Express. Bladet har været et førende magasin for nye strømninger indenfor musikken siden 1952.

Læs selv mere her http://www.nme.com/news/music/ginger-men-sex-thanks-ed-sheeran-says-science-2135104