Juleshopping

Det kan ikke længere hverken skjules eller udskydes.. Julen står for døren, og du har sikkert allerede spist din første pakke brunkager!?

Derfor har vi nu, kære kunde, indspillet en herlig julesang til det uforglemmelige år 2020, og dén vil vi gerne dele med dig. Så her kommer "Kære Julemand", DanGuitars julesang for år 2020.

 

 

Er det bare mig, eller er dén julemand ikke en smule lummer?

Besøg DanGuitar.dk

Hos Danguitar.dk har vi en enorm tilstedeværelse på nettet, hvor du altid kan komme i kontakt med os. Men som mange af vores kunder allerede har fundet ud af, så kan du også møde os i vores butik på Rugvænget 1 i Grenaa, hvor vi har et stort showroom. Og hvis du ikke kan finde dét, du leder efter, så finder vi det gerne frem fra vores lager, så du har lejlighed til at prøve dit nye instrument, før du køber. Dét kan du gøre alle hverdage fra klokken 09:30 til 17:00 og igen om lørdagen mellem klokken 09:30 og 14:00.

Det er som nævnt på adressen Rugvænget 1, 8500 Grenaa, at du kan finde os, og til at hjælpe os alle sammen har den rare "Dr. Google" lavet et kort, som du kan både kllikke og zoome på, og dét håber vi virkelig, at du gør! Vi glæder os nemlig sådan til at se dig!

 


 

Du er altid velkommen på chatten via vores hjemmeside - eller med almindelig telefon, hvor du kan komme igennem til os fra morgenstunden og helt til kl. 22:00. Dog tillader vi os at tage en "puster" og komme hviledagen i hu på søn- og helligdage, hvor du derfor rent undtagelsesvist ikke kan træffe os... Du træffer os på telefon 86 32 32 86.

DanGuitar.dk på nettet

Uden at være flabet, så så er det jo ikke uden grund, at der er et ".dk" efter DanGuitar.dk, og vi tør godt love dig, at vi er branche-mestre i at give service og en god købsoplevelse på nettet - vi har naturligvis e-mærket og spørg bare på TrustPilot....

Hvis du køber noget hos os op til jul, så har vi sørget for at udvide din returret, så den gælder helt til d. 24. januar 2021.