Guitaren scorer!

I anledning af julen, viderebringer DanGuitar et lille tip, som en venlig sjæl har delt med vores blog-redaktion.

Vi, der spiller guitar, havde det nok allerede på fornemmelsen. Men nu viser det sig at være videnskabeligt bevist, at bare dét at være i besiddelse af en guitar i sig selv er et godt scoretrick!

Eksperimentet

Den franske professor i psykologi og anerkendte forsker, Nicolas Gueguen, udførte et simpelt forsøg med at lade en yngre mand henvende sig til unge kvinder enten tomhændet, bærende på en sportstaske eller en guitarkasse.

Verdens bedste scoretrick

Det viste sig, at der var langt, langt bedst chance for at få kvindens telefonnummer, hvis den unge mand bar på en guitarkasse. Ifølge Gueguens undersøgelse, øgede guitarens tilstedeværelse succesraten med mere end 100%!!

Læs selv med her:

 

Eksemplet er hentet fra Morten Sehested Münsters bog "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag!". Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du købe bogen her.

Forbehold for køn

Indtil videre er forsøget vist kun lavet i konstellationen "fyr med guitar vil tiltrække pige"... Det vides ikke således ikke, om guitaren også kan tiltrække fyre, hvis du er interesseret i sådan nogen. 

Måske dét er et eksperiment, vi kan lokke nogen af vores kunder til at udføre?