Søren Andersen

Hvis du ikke kender danske Søren Andersen, så har du noget hjemmearbejde at gøre. Søren er noget af det tætteste, vi kommer en dansk stjerneguitarist!

Foruden at være partner og producer i Medley Studios, spiller han med nogle af de største navne herhjemme som for eksempel Anne Linnet, Mike Tramp og Jesper Binzer. Sammen med kollegaen Mika Vandborg har Søren "fritidsbandet" Electric Guitars, og han har for nylig udgivet et helt soloalbum med instrumental (guitar-)rock. Lad os lige se, hvad dét går ud på - her med Sørens nyeste musikvideo fra albummet "Guilty Pleasures" -  Agent Wells!

 

 

På den mere internationale front og uden sidestykke overhovedet, spiller Søren med den levende legende Glen Hughes, som har været med i Deep Purple på nogle af bandets største albums. For dem, som kender Deep Purple og Glen Hughes er der vist ingen grund til at understrege, hvor stort det er, at han har en dansker ved sin side, når han turnerer verden rundt på de helt store scener!

Den sidste koncert

Onsdag d. 11. marts 2020 havde vi besøg af Søren Andersen her hos DanGuitar.dk. I samarbejde med Djurslands store spillested, Kulturhuset Pavillonen, lagde vi lokaler og scene til en begivenhed uden lige, da Søren Andersen kom og gav en clinic efterfulgt at en fed koncert!

Nogle vil måske genkende datoen d. 11. marts som dén dag, hvor Statmininster Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, og det var da også en speciel oplevelse af være til så fedt et arrangement, mens telefonerne begyndte at bippe rundt omkring i forsamlingen med besked om, at dette blev den sidste koncert i en overskuelig fremtid... Her hos DanGuitar.dk tror vi naturligvis på, at verden bliver normal igen inden alt for længe, og dét kan du også roligt gøre! Men dén aften stod der er en rolig mand på scenen, som først bagefter fik at vide, at hans egne koncerter i den kommende tid måtte aflyses, og publikum nød koncerten ekstra meget i visheden om, at der nok går nogen tid, før vi igen kan opleve musikken, sådan som den gør sig bedst - live.

Her er en kort strimmel med highlights fra aftenen hos os på Rugvænget i Grenaa.

 

 

På DanGuitar.dk, i vores store musikforretning i Grenaa, fortalte Søren en masse om sin opvækst og oplevelser med at gøre musikken til sin levevej - fra drengeårene i Fredericia til NAMM i Los Angeles og O2 Arena i London. Søren er en fantastisk fortæller, så det er næsten umuligt at gengive historien på en måde, som yder ham fuld retfærdighed. Jeg kan derfor kun opfordre dig til selv at købe billet til at opleve ham, når han igen kommer rundt i landet. Og selvom invitationen lød på "artist talk og minikoncert", så kan dén slags jo ikke stoppe en rigtig showman, når først han går i gang - så vi fik hele albummet "Guilty Pleasures" fra den ene ende til den anden og ekstranummer i form af et instrumentalt Deep Purple-medley. Samlet set var Søren Andersen vel på scenen i cirka tre timer og gav alle de fremmødte én på opleveren sammen med sin powertrio!

En stor del af Sørens budskab er, at du skal tro på dig selv og turde tage nogle chancer engang imellem. Du skal altid sige ja til så meget som muligt, for du ved aldrig, hvor du pludselig møder nye og spændende mennesker, som måske oven i købet måske er netop dem, som engang i fremtiden giver dig mulighed for et fedt gig eller dit store gennembrud. Jo, Søren Andersen er en mand med mange holdninger, og han gør sig masser af tanker om musik, grej og alt muligt andet spændende - tilsyneladende konstant. Her skal du ikke snydes for hans optræden hos Martin Klajas "Danske Guitarister Gear & Grej" kanal på Youtube, hvor de taler om udstyr - og masser af det.

 

 

Som du nok kan fornemme, så har Søren Andersen altid noget at sige.

Hvis DU gik glip af vores event, kan det måske glæde dig, at Søren Andersen og bandet allerede har ombooket deres koncerter og håber at kunne turnere igen fra d. 14. maj 2020 og en måneds tid frem. Hvis du får chancen for at se og høre hans fantastiske clinic og show, så tag den! Du kan følge med på hans sider på Facebook, som du finder ved at klikke lige her (åbner i nyt vindue).

DanGuitar.dk har åbent

Vi føler med alle, som bliver ramt af Covid-19 på den ene eller anden måde og ønsker alle en god og snarlig bedring!

MEN hvis du undervejs får lyst til at skaffe dig noget nyt grej eller et sæt friske strenge, så er vores Internet-kiosk åben 24 timer i døgnet. Vi spritter og vasker som gale hele dagen, så du kan trygt bestille varer fra os. Og skulle du under din isolation få lyst til at lære at spille, så sælger vi også nogle ret gode gavekort til Musikundervisning.dk, hvor du også kan få undervisning på nettet. Check dem ud ved at klikke lige her.

Kulturhuset Pavillonen

Når engang verden bliver normal igen og vi kan komme ud af vores skjul, så får du brug for nogle fede oplevelser med ægte, levende musikere og andre fans af den gode musik.

Alt det kan du finde hos vores gode venner i Pavillonen, som er et stort og veldrevet spillested og kulturhus. Du finder programmet hos Pavillonen ved at klikke på logoet ude til venstre, og dét vil jeg råde dig til at gøre, før alle de andre køber billetterne!.