Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Viva 1Hand Piano keyboard blue

  • Smart håndpiano
  • 13 valgbare lyde
  • Batteridrevet (genopladeligt)
Læs hele beskrivelsen
Farve
Viva 1Hand Piano keyboard blue
Viva 1Hand Piano keyboard red
299.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:VV-1HAND-BL

Beskrivelse

  • Smart håndpiano
  • 13 valgbare lyde
  • Batteridrevet (genopladeligt)
  • Indbygget højtaler
  • Med skala og rytmeøvelser
  • Spil musik over 3 oktaver
  • Brugsanvisning på engelsk

Viva 1Hand piano er et kompakt og bærbart håndpiano som du kan have i lommen og bruge når du har lyst. Det er ikke kun et praktisk instrument som du kan bruge til at spille musik eller til at udvikle dine færdigheder på pianoet, det er også et fremragende værktøj til at træne fingre, forbedre koordination og til at have det sjovt med musik.

Viva’s håndpiano kan via 5 kontakter (4 på siden og 1 for enden) registrere fingerbevægelser og omsætte bevægelserne til lyd. Den er designet til at blive brugt med én hånd, hvilket gør den ideel til både begyndere og erfarne pianister. Den har 13 indbyggede lyde som omfatter klaver, harmonika, violin, cello, saxofon, klarinet, fløjte, trompet, horn, tuba, guitar, bas og tromme, samt forskellige skala- og rytmeøvelser hvor 1Hand efterfølgende giver dig en evaluering af hvor godt du har udført øvelsen.

Viva 1Hand piano er perfekt til enhver pianist, der ønsker at udvide sit repertoire. Det er også en fantastisk måde for begyndere at komme i gang med at spille klaver, da den er nem at bruge og giver en fornøjelig læringsoplevelse. Med sit unikke design og funktioner er Viva 1Hand Piano sikker på at blive et hit hos alle, der elsker at spille klaver.

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2023-01-30 10:35:06
Ruth H.

Hej Jeg har købt en guitartaske hos jer til min datter. Desværre fik jeg ved en fejl bestilt til en spansk guitar, men det skulle have været til en western guitar. Vi er bange for at den er for lille og vil gerne høre, om den kan byttes og hvordan det gøres. Den grå plastpose som den var sendt i, er desværre smidt ud, men ellers er den ikke pakket ud. Hvordan skal den returneres, hvis det er ok at bytte den. Venlig hilsen Ruth Hansen

2023-01-30 10:46:55
DanGuitar.dk

Hej Ruth, mange tak for din besked. Vil du ikke skrive til os på mail info@danguitar.dk, så skal vi nok hurtigt hjælpe dig. På forhånd tak.