Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Takamine GN20CE-NS western-guitar natur

  • Takamine jumbo guitar med smukke kurver
  • TP-4TD pick-up system med indbygget tuner og preamp
  • Med "split bridge"-system, der letter intonationen
Læs hele beskrivelsen
3,222.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:TK-GN20CE-NS

Beskrivelse

  • Takamine jumbo guitar med smukke kurver
  • TP-4TD pick-up system med indbygget tuner og preamp
  • Med "split bridge"-system, der letter intonationen

Takamine er en japansk producent af akustiske guitarer med en historie, der går helt tilbage til 1959. Takamine opfandt stort set den akustiske/elektriske guitar i 1978 og har lige siden været en af de førende producenter af elektrisk forstærkede akustiske guitarer.

Takket være sin store lyd har Takamine GN20CE en karakteristisk klang med stor volumen, som passer perfekt til en sangstemme. Første gang, du spiller på GN20CE, vil du bemærke dens varme og detaljerede lyd. Klangen har en smuk og mørk glød, men er alligevel sprængfyldt med behagelige overtoner. Selv om du spiller let og stille på guitaren, fremstår tonerne stadig tydelige og klare, hvilket især passer godt til fingerspil. Den slanke NEX krop er ekstremt komfortabel og fremstår flot i en satin-finish. Det indbyggede Takamine TP4T mikrofonsystem sikrer, at lyden bliver lige så god, når du forstærker guitaren, som når du spiller rent akustisk.

Den komfortable krop har dæk i massivt cedertræ og bund og sider i mahogni hvilket resulterer i en fyldig og resonant klang. Den slanke mahognihals har et palisander-gribebræt med 12¾" radius, hvilket gør guitaren let at spille på. Det indbyggede Takamine TP-4TD mikrofonsystem med indbygget tuner og 3-bånds EQ leverer en fremragende forstærket klang og alsidighed.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Flot western med varm klang.

Flot western med varm klang. Man får meget for pengene.

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)