Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Studiologic SL73 Studio midi controller

  • 73-tangenters Fatar klaviatur
  • TFT farvedisplay
  • Tre X/Y-stick-controllere
Læs hele beskrivelsen
3,299.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:STL-91671020

Beskrivelse

  • 73-tangenters Fatar klaviatur
  • TFT farvedisplay
  • Tre X/Y-stick-controllere
  • Med Aftertouch

Studiologic’s SL-serie af USB/MIDI keyboards har opnået en enorm popularitet blandt pianister og studio ejere. Kombinationen af højkvalitets Fatar klaviaturet og Studiologic’s elektronik og software har gjort SL keyboardet til et ofte anvendt værktøj til musikudøvelse og studio arbejde.

StudioLogic SL73 Studio er et transportabelt, 73-tangenters MIDI/USB keyboard med hammer tangenter. SL73 Studio kombinerer Fatar’s TP/100LR fuldt vægtede klaviatur med 3 sensor kontakter på hver tangent og aftertouch hvilket giver pianister et ekspressivt instrument med alsidig spilbarhed til scene- eller studiebrug.

SL73 Studio er ideel til den rejsende musiker. SL73 Studio vejer lidt under 13 kg og er udstyret med et robust, metalkabinet og ende stykker, der hjælper med at beskytte tangenterne samtidigt med at de giver et sikkert greb ved håndtering og transport. I midten af frontpanelet har SL73 en enkel og intuitive brugerflade som er centreret omkring et stort TFT LCD-farvedisplay, der er let at se selv i miljøer med svagt lys. Det brugervenlige layout omfatter derudover en encoder-knap til hurtig navigering samt tre programmerbare stick-controllere som giver dig direkte kontrol over enhver ønsket lydparameter.

SL73 Studio leveres med en PS100 sustain pedal og en strømforsyning

Få gratis software for over 1.000 kr.!

Køb og registrer et Studiologic SL- eller Compact-produkt og modtag UVI Digital Synsations GRATIS (værdi: €149).

Registrer dit Studiologic produkt her, hvorefter du modtager en download-kode. Download dernæst UVI Portal for at få adgang til softwaren.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)