Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Studiologic Numa Organ 2 orgel

Studiologic
  • 73-tangenters orgel med Fatar klaviatur
  • 11-pin indgang til Leslie
  • 9 drawbars
8,199.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:STL-94623020

Beskrivelse

  • 73-tangenters orgel med Fatar klaviatur
  • 11-pin indgang til Leslie
  • 9 drawbars
  • Indbyggede effekter med vibrato, drive, rotary m.m.

Numa Organ 2 er et 73-tangenters orgel med 128 toners polyfoni, semivægtet Fatar TP/8O klaviatur og pitch-hjul samt rotary-/modulationshjul. Orglet byder på et bredt udvalg af orgellyde, der alle er hentet fra de mest populære orgler gennem tiderne. Samtidigt får du 9 drawbars, som du kan indstille individuelt for det øvre og det nedre klaviatur, og du får en lang række effekter til efterbehandling af orgellydene – heriblandt vibrato, drive, rotary, click m.m.

Numa Organ 2 giver en fantastisk, nøjagtig gengivelse af nogle af de mest respekterede Tone Wheel orgler, samtidig med at du får den fleksibilitet, som moderne redigerings- og kontrolfunktioner giver. Du får 7 forskellige orgellyde, som fordeler sig på 3 Tone Wheel orgler, tre analoge orgler og et kirkeorgel. Det omfattende kontrolpanel giver dig direkte adgang til mere end 30 kontroller, som du kan bruge til at tilpasse lyden uden at bladre igennem forskellige menupunkter.

Brug USB-porten til at gemme og hente nye lyde og indstillinger eller brug 11-pin porten til at styre en Leslie. Derudover får du MIDI, som du bl.a. kan bruge til at tilslutte en MIDI-baspedal, og du får mulighed for at tilslutte en pedal til hold funktion (rotary slow/fast) samt expression-pedal. Numa Organ har 2 hovedtelefonudgange, jack L/R-udgang samt audio in (minijack).

Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Købte en Studiologic Numa Organ

Købte en Studiologic Numa Organ 2 desværre med en fejl.ringede til Danguitar som sendte en ny samme dag Super service,kan kun anbefale at handle hos Danguitar.og købet af Studiologic Numa Organ 2 er fuldt tilfreds med

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)