Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Sire Marcus Miller M2-5 2nd Gen WH.P el-bas, 5-strenget White pearl + Dizzaster pedal

  • Attraktivt forhold mellem kvalitet og pris
  • Inkl Carl Martin Dizzaster overdrive
  • Konstrueret i samarbejde med bas-legenden Marcus Miller
Læs hele beskrivelsen
Udgået hos os
Varenr.:SR-M2-5-WH.P-2_dizz

Din bas kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Pakken indeholder

Carl Martin Dizzaster - Martin Nielsen Signature baspedal
Carl Martin Dizzaster - Martin Nielsen Signature baspedal

Beskrivelse

  • Attraktivt forhold mellem kvalitet og pris
  • Inkl Carl Martin Dizzaster overdrive
  • Konstrueret i samarbejde med bas-legenden Marcus Miller
  • Super kvalitet og finish, lækkert udseende og lækker lyd!
  • Bygget i indonesisk mahogni og med sadel af TUSC

Køb en Sire Marcus Miller M2 og få en Carl Martrin Dizzaster elbas overdrive med i prisen.

Marcus Miller M2-5 2nd Gen er en 5-strenget elbas, som Sire har udviklet i samarbejde med den amerikanske bassist og komponist Marcus Miller. De fleste af os kender Marcus Miller som bassist for Miles Davis, Aretha Franklin, Michael Jackson, Paul Simon, David Sanborn og George Benson, eller som komponist for bl.a. Jay-Z. Hvad mange dog ikke umiddelbart ved er, at Marcus Miller også har været en drivende faktor inden for udviklingen og fremstillingen af elbasser. I den forbindelse har han blandt andet være brugt af mange velrenommerede producenter som Fender og Sadowsky. Han har nu slået sig sammen med Sire for at udvikle og producere en helt ny serie af elbasser, som har fået en imponerende god modtagelse blandt bassister og anmeldere.

Konstruktion

Marcus Miller M2-5 er baseret på et stilfuldt design, som giver bassen en god balance, uanset om du står op eller sidder ned. Kroppen er lavet i indonesisk mahogni, som leverer en varm og fyldig klang, der er rig på overtoner. Indonesisk mahogni er en væsentlig kvalitets faktor ved M2-5 bassen, da det lydmæssigt er bedre en Agathis, Nato eller Basswood, som basser i denne prisklasse normalt er fremstillet af.

Halsen er lavet i ét stykke canadisk ahorn, som, via sin hårdhed og styrke, minimerer bevægelser i halsen og giver en stabil og god spillefornemmelse, og som samtidig giver bassen en vedholdende tone. Halsen er udrustet med et palisander-gribebræt, som er lavet med en fladere 12” radius, som tilgodeser den moderne bassists spillestil, og halsen har ligeledes en afrundet gribebræt/hals overgang, som gør, at halsen ligger bedre i hånden.

Sadlen er en af de vigtigste dele på en elbas, da den har afgørende betydning for bassens spilbarhed og lyd. Afhængigt af hvilket materiale, der bliver brugt, kan sadlen enten forbedre bassens lyd eller nedbryde den. Sadlen på Marcus Miller M3-5 er lavet af et materiale, som hedder tusk. Dette materiale er kendt for sine stærke holdbarhed og minder lydmæssigt meget om elfenben. Tusk-sadlen er stærkere og mere livlig end en plastik-sadel og producerer en mere stabil, afbalanceret og stram tone.

Elektronik

Pickup-konfigurationen på Marcus Miller M2-5 består af to humbucker-pickupper, som Sire har udviklet for at give bassen en fyldig tone med stor gennemslagskraft. Pickupperne er forbundet til Sire’s Marcus Heritage-3 forforstærker, som tilbyder et helt unikt udvalg af muligheder for at påvirke bassens tone. Brugen af 2 stk. 9V-batterier gør det muligt for bassisten at opnå et stærkt og kraftigt signal, uden at bassens lyd bliver presset eller unaturlig. Med en indbygget 3-bånds tonekontrol med bas, mellemtone og diskant får du fuld kontrol over dit toneområde, så du kan tilpasse bassens lyd til enhver musikstil. Mellemtonekontrollen har indbygget sweep, så du selv kan bestemme, hvor i mellemtoneområdet (200 Hz til 1 kHz) mellemtonekontrollen skal tage fat.

Lidt om Carl Martin Dizzaster:

Carl Martin Dizzaster er en basoverdrive pedal til elbas, som Carl Martin har bygget, og som er udviklet efter Martin Nielsen’s (Dizzy Mizz Lizzy) krav og specifikationer. Martin har, igennem årene, benyttet sig af mange forskellige pedal og forstærkeropsætninger, men har haft et ønske om at få en mere præcis lyd, respons og følelse i et mere bekvemt, ensartet og håndterbart format.

Dizzaster pedalen er en unik kombination af kompressor, overdrive og EQ. Den har fire kontroller, hvormed du kan indstille Dizzaster pedalen til dine lyd behov. Level styrer lydstyrkeniveauet på det behandlede signal, før det sendes til Blend kontrollen, mens Attack kontrollerer, hvor hurtigt Dizzaster pedalens kompressor skal sætte ind. Drive styrer mængden af harmonisk indhold i tonen og mængden af overdrive i kombination med et specielt EQ filter, som Dizzaster er udrustet med.

Din bas kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (3)

Carl Martin Dizzaster - Martin Nielsen Signature baspedal
Lækker pedal med god ikke

Lækker pedal med god ikke for gennemtrængende lyd. Tilpas rå. Kom i en lækker træ æske kunne have været fedt hvis de var nummereret

Carl Martin Dizzaster - Martin Nielsen Signature baspedal
Fuld ud tilfreds, den lyd

Fuld ud tilfreds, den lyd jeg havde forstillet mig.

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2022-04-20 08:56:39
Henrik M.

Hvad er Remote indgangen til?

2022-04-20 11:31:20
DanGuitar.dk

Den er til fjernstyring af tænd/sluk