Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Sheeran by Lowden S-03 western-guitar

 • Dæk i massivt ceder
 • Bund og sider i østindisk palisander (rosewood)
 • Small body western-guitar med cutaway
Læs hele beskrivelsen
7,999.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:LW-S03

Beskrivelse

 • Dæk i massivt ceder
 • Bund og sider i østindisk palisander (rosewood)
 • Small body western-guitar med cutaway
 • Indbygget LR Baggs VTC mikrofonsystem
 • Inkl. polstret gig-bag
 • Fremstillet i Irland
 • Udviklet i samarbejde med Ed Sheeran
 • Kort 24,8” (630 mm) strengelængde

Ed Sheeran har slået sig sammen med den anerkendte irske guitarbygger George Lowden, for at skabe og fremstille et sortiment af guitarer, som tager udgangspunkt i Ed Sheerans egne præferencer og musikstil.

Sheeran by Lowden S-03 er opstået som et resultat af Ed Sheerans ønske om at lave en guitar, som har en kraftigere og højere klang, men som stadig har en kortere strengelængde. Størrelses mæssigt ligger S-01 mellem en rejseguitar og en fuldstørrelse western-guitar via sin en Lowden S (parlour) kropsform og en kort strengelængde på 630 mm. Den kortere strengelængde (15 mm kortere) betyder at strengene skal strammes en anelse mindre for at få guitaren til at stemme, og strengene bliver derfor nemmere at trykke ned, hvilket øger guitarens spilbarhed. Derudover gør den kortere strengelængde det muligt at lave guitaren en smule mindre, hvilket gør guitaren nemmere at håndtere og transportere.

På Sheeran by Lowden S-03 har Sheeran valgt et massivt ceder dæk, som suppleres af bund og sider i 5-delt østindisk palisander (rosewood). Kombinationen af østindisk palisander (rosewood) og ceder skaber en guitar med udsøgte tonale kvaliteter, hvor østindisk palisander (rosewood) leverer en klang, som er både dybere i bassen, og som har et større harmonisk indhold i diskanten, en klang som kan beskrives som sød og gnistrende med mere artikulation. Da cedertræ ikke har same tæthed som sitka gran har, skal der mindre energi til for at få dækket i svingninger. Det gør at guitaren bliver meget responsiv, og at den klinger godt, selv ved meget bløde anslag af plekter eller fingre.

Halsen er udført i mahogni, hvorpå der er monteret et 21 bånds gribebræt i ægte ibenholt. Sadel og bro er udført i TUSQ, hvilket sikrer at der er god kontakt mellem strenge og guitar, og hovedet er udrustet med højkvalitets stemmeskruer, så guitaren er let at stemme og forbliver stemmestabil.

Sheeran by Lowden S-03 er klargjort til studiet eller scenen, da den leveres med LR Bagg’s populære VTC pickup system præinstalleret. Dette system har en lavprofil piezomikrofon under stolen, der forbedrer kontakten mellem pickup og guitar, for derigennem at levere en robust, livlig og naturlig akustisk lyd med fremragende dynamik og en delikat diskant. En indbygget forforstærker med lydstyrkeregulering monteret lige inden for i lydhullet, giver dig direkte kontrol over lydstyrken, uden at guitaren skal have en grim forforstærker placeret i siden, sådan som mange guitarer i dag er bygget med.

Youtube thumbnail
Afspil
Youtube thumbnail
Afspil

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)