Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

Record AFP80 reflektionspanel

  • Lydabsorberende panel
  • Forhindrer uønskede refleksioner
  • Brandsikkert materiale
Læs hele beskrivelsen
129.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Bestil inden for
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:REC-AFP80

Beskrivelse

  • Lydabsorberende panel
  • Forhindrer uønskede refleksioner
  • Brandsikkert materiale

AFP80 er et stykke lydabsorberende skum i størrelsen 30 x 60 x 8. Det er specifikt designet til at forhindre lyden i at reflekteres og benyttes især i studier og indspilningsrum, hvor man bruger Record AFP80 til at dæmpe lydrefleksioner for at opnå den ønskede akustik.

Med de rette produkter og den rette placering er det muligt at opnå en akustik, der er tæt på perfekt i selv de vanskeligste rum, og med AFP80 behøver det ikke engang at koste en herregård. Produkterne er lette at montere, og de leveres i en neutral mørkegrå farve. Record AFP80 monteres direkte på væggen eller på en gipspladekonstruktion, hvis der også ønskes lydisolering.

Skumprodukterne fra Record er fremstillet af en særlig type skum, som er optimeret til akustikregulering. Tætheden i skummet er på hele 30 kg/m3, og alle produkterne er brandsikrede og UV-beskyttede.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (1)

2021-09-19 12:33:42
Aleksandrs

Hej! Jeg har et spørgsmål. Hvad er produktets farve? Jeg er interesseret i produktets sorte farve. Jeg vil også vide om det eksisterende tilbud og rabat på dette produkt, hvis jeg køber flere?

2021-09-20 07:39:34
DanGuitar.dk

Produktet er en mørkegrå farve, næsten sort. Der er ikke mængderabat på denne vare.