Hurtig levering
30 dages returret
Vi er e-mærket

PRS SE Custom 24/08 VS el-guitar vintage sunburst

PRS
  • 6-strenget el-guitar med dobbelt cutaway
  • Massiv mahogni krop med flammet ahorn top
  • 24-bånds palisander (rosewood) gribebræt
Farve
PRS SE Custom 24/08 VS el-guitar vintage sunburst
7,599.00 DKK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdage
Tilfredshedsgaranti: 30 dages fuld returret
Varenr.:PRS-SE-CU24-08-VS

 

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Beskrivelse

  • 6-strenget el-guitar med dobbelt cutaway
  • Massiv mahogni krop med flammet ahorn top
  • 24-bånds palisander (rosewood) gribebræt
  • Med spoleopdelings funktion
  • To PRS TCI humbuckere leverer klar og fyldig tone

PRS’s design filosofi har gjort PRS til en af de fornemmeste producenter af akustiske og elektriske guitarer, som du i dag kan møde. Når Paul Reed Smith bygger og designer en guitar, så er det udfra den grundtanke, at det ikke er alt på en guitar, som tilfører klang, eller som giver en mere vedholdende tone. Alt hvad der rører ved strengene kan også, potentielt, trække mere sustain eller tone ud af din guitar. Hvis man minimere disse, ifølge Paul Reed Smith, subtraktive elementer, så får man et mere velspillende og vellydende instrument. Som Paul Reed Smith så præcist udtrykker det, så er tradition kun et biprodukt af innovation.

PRS’s Custom 24 har i mange år været en af favoriterne i PRS’s udvalg af elektriske guitarer, især pga. dens fokuserede tone, ligefremme æstetik og høje kvalitet. Med SE Custom 24 tager PRS de karakteristika, som har gjort Custom 24 så populær, og stiller dem tilrådighed for guitarister i en mere tilgængelig og prisvenlig udgave, der spiller lige så godt, som den ser ud.

Med udgangspunkt i en massiv mahogni krop, og den artikulation og varme, som mahogni er i besiddelse af, så tager PRS et flot stykke flammet ahorn, og monterer det ovenpå kroppen. Ahorn afbalancerer klangen fra mahogni, og tilfører guitarer et rigere harmonisk indhold i diskanten. Designet rundes af med en ahorn hals med Wide Thin halsprofil, PRS tremolo og de ikoniske fugle indlæg i palisander (rosewood) gribebrættet, og skaber en guitar, som er umiskendeligt PRS.

PRS el-guitaren er monteret med et sæt TCI ”S” humbucker pickupper med spoleopdelingsfunktion på hver pickup. Spoleopdelingsfunktionen gør det muligt at splitte humbuckerne, så du kan drive dem i single-coil tilstand, således at du med PRS Custom 24/08 får hele 8 pickup konfigurationer.

Din guitar kommer igennem vores kvalitetskontrol, inden vi afsender den til dig.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv dit spørgsmål her

Spørgsmål (0)